Van Isten?

Figyelt kérdés
2007. okt. 3. 13:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/162 anonim ***** válasza:
58%

teljesen reális az, hogy van.

én mivel egy fanatikus Istenhívő vagyok ezért rávágom, hogy van, de csak mert személyszerint nekem számtalanszor bebizonyította a létezését.

ha elkezded keresni akkor mindenesetre megfogod találni!

2008. jan. 1. 23:47
 12/162 anonim ***** válasza:
63%
a többiek egy halott Istenről írtak neked... hát olyan Isten nincs! De van EGY Olyan Isten AKi MA is Él, és AKi kapcsolatba szeretne veled kerülni, hiszen Ő teremtett!"Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz Őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen" nincs jobb dolog mint Vele élni, és nem csak létezni, hanem élni!! van benned egy Isten alakú űr, amit csak Ő tölthet be (Pascal)
2008. jan. 8. 13:46
 13/162 anonim ***** válasza:
44%

Nincs!

Akkor nem lenne ennyi szörnyűség a világon (éhínség, háborúk, betegségek)! Akik templomba járnak miben hisznek? Talán ha elmormol egy-két imát majd jobb lesz az élete! Én csak azt mondom, hogy "Segíts magadon, mert senki más nem fog rajtad segíteni!"

2008. jan. 27. 17:24
 14/162 anonim ***** válasza:
63%
Ki teremtette meg ezt az egész univerzumot ilyen tökéletes precizitással? Talán a Nagy Bumm? Van egy jó könyv, Tóth Tibor: Tudomány, Hit, Világmagyarázat. Érdemes elolvasni, ha TÉNYLEG érdekel.
2008. febr. 1. 18:19
 15/162 anonim ***** válasza:
56%
Van Isten, és van sátán. Van jó, van rossz. Van Menny, és van pokol. Csak sokan erről nem vesznek tudomást. A rosszért Istent hibáztatják, pedig Ádám volt az, aki átjátszotta a Föld fölötti uralmat az ördögnek. Jézus azért jött, hogy ezt visszaszerezze. Körülöttünk óriási háború zajlik, csak sokan ezt nem akarják tudomásul venni. Könnyebb mindenért az Istent hibáztatni(akiben ugye nem is hisznek).Van, amikor külön kell(ene) választani a matériát a szellemvilágtól, mert attól, hogy valami nem látszik, az attól még létezik (lásd: áram, vagy a szél, vagy a gravitáció). Csak körül kell nézni egy kicsit, és figyelni a jeleket.
2008. febr. 1. 23:37
 16/162 anonim ***** válasza:
28%

Hogyne lenne. Éppen tegnap beszéltem vele a Hörpintőbe'.

Kissé meg van zakkanva szegény. Azt mondja, ha tudta volna, hogy az ő nevében ennyi hülyeséget összehordanak, meg sem teremti az embert. Erre mondtam neki: "Ne törőggyé vele, tezsvír! Inkább igyá!" Sikerült is jól beb***nunk. Most józanodik az árokparton. :D

Jófej a csaj, kár, hogy fekete. :)

2008. febr. 2. 09:59
 17/162 anonim ***** válasza:
56%
Persze hogy van,hogy ne lenne, ha Isten nem lenne te se lennél,mivel ő teremtett... Amugy a te szemszögedből nézve akkor van Isten,ha hiszel benne,és ha te azt mondod mindenképpen hogy nincs,akkor már a gonosz sátán szolal meg belőled. Hidd el, a hit az alapja mindennek!! remélem felfogtad
2008. ápr. 9. 19:30
 18/162 anonim ***** válasza:
57%
Van Isten?: IGEN BENNED LAKOZIK!Kérdés az hiszel-e vagy sem.Jézus mondá:isten nem kőházakban lakozik :hasít meg a fát én ott leszek,emeld fel a követ és megtalálsz.Isren bennned van!
2008. ápr. 13. 22:10
 19/162 anonim válasza:
14%

Olvastam valahol:

Ha szólsz Istenhez,azt imának nevezzük.

Ha Isten szól hozzád azt nevezzük skizofréniának.

Röviden ennyi a véleményem.

2008. máj. 20. 20:15
 20/162 anonim válasza:
13%
Isten csak akkor van ha hiszel benne. Mindenkinek más, és máshol jelenik meg. Van aki az emberekben hisz, van aki a keresztben, van aki a fellegekben rejtöző szakállas hapsiban, van aki a nyakláncában, és vannak olyanok akik önmagukban. Neked kell megtalálnod a saját Istenedet.
2008. júl. 8. 14:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!