Van Isten?

Figyelt kérdés
2007. okt. 3. 13:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/162 anonim ***** válasza:
57%
1értelmű,h van.olvasd el szerintem a Bibliát,bár az elég hosszú,ha nincs jedved,akkor menj el lehetőleg 1 református lelkészhez,mert ők nem hiszenk semmi keresztekben meg Máriákban....és beszéld meg vele!!én megtért ember vok és én is mondtam azt vmikor,h Isten nincs!azok mondják ezt,akikben már a sátán munkálkodik.hiszen még a sátán is tudja,h van Isten!akkor nem küzdene ellene!!
2008. szept. 10. 16:29
 22/162 anonim ***** válasza:
33%
Nincs. gondolj bele, mennyi minden történt, amiben rengeteg ártatlan ember károsult: 1. 2. VH, szeptember 11, na erre kérnék magyarázatot
2008. szept. 12. 20:21
 23/162 anonim ***** válasza:
42%
ne tevelyegjetek Istent megcsufolni nem lehet....egyszer majd minden szem meg fogja latni OT de sokak szamara mar keso lessz.
2008. nov. 17. 19:42
 24/162 anonim ***** válasza:
61%
Sok helyen írtátok ,hogy Isten csak akkor van,ha hiszel benne.NEM!Isten van.És akkor is van ,ha te nem hiszel benne.Eldöntheted,hogy vele akarod-e tölteni mindennapjaidat és az örkkévalóságot vagy inkább lehülyézel és megaradsz a bűneidben és így észrevétlenül Sátánt szolgálod.Örülök ,hogy találok itt is testvéreket :) G.B.U.
2008. nov. 25. 20:24
 25/162 anonim ***** válasza:
31%
NEM BÍROM MÁR! Azt,hogy valaki azt írja,hogy akkor nem lenne bűn.EZ HÜLYESÉG!Van Isten.És azért vagyunk bűnösek,mert CSAK Isten tökéletes.Nekünk szabad akaratot adott.És különösen nem szól bele az életünkbe.Azért van bűn,mert a sátán(más néven gonosz lélek)kísértett valamennyi embert a rosszra.A többi ember őket követte,de volt aki ellent mondott neki.Azt már utálom hogy nekem 11 évesnek kell ezt elmondani.
2008. nov. 26. 12:35
 26/162 anonim ***** válasza:
64%
Nem azért vagyunk bűnösök,mert csak Isten a tökéletes,a szent.„Szentek legyetek, mert én, az Úr, a ti Istenetek, szent vagyok.“ 3.Móz. 19,2Azért nem vagyunk tökéletesek,mert bűnösök vagyunk."Hiszen a bún zsoldja a halál!!!!! ( Róma 6:23 )És nem valamennyi ember követte e bűnösöket.Hanem az első emberpár Isten akart lenni,evett a fáról.És ebből adódóan az utódaik is bűbösök(te és én is) "De a kígyó ezt mondta az asszonynak:Dehogy haltok meg!Hanem jól tudja Isten ,hogy ha esztek belőle,megnyílik a szemetek.és olyanok lesztek mint az Isten: tudni fogjátok mi a jó és mi a rosssz."1.Mózes 3:4-6.
2008. nov. 27. 20:44
 27/162 anonim ***** válasza:
38%
Az ateizmus és a teizmus fölött is eljárt már az idő. Kinövi mindkét butaságát az emberiség. [link]
2008. nov. 29. 11:13
 28/162 anonim ***** válasza:
23%

A keresztény vallás olyan problémákat sem tud megoldani, amiket saját maga okoz.

A vallás kelt halálfélelmet az emberekben, majd igyekszik azt jó pénzért feloldani.

Nincs isten !

2008. nov. 29. 11:26
 29/162 anonim ***** válasza:
71%

A keresztény vallás olyan problémákat sem tud megoldani, amiket saját maga okoz.->milyeneket?

A vallás kelt halálfélelmet az emberekben, majd igyekszik azt jó pénzért feloldani.->Nem a vallás,hanem az Úrtól való félelem.Te nem félsz?!Milyen pénzről beszélsz?

Nincs isten !-Már hogy ne lenne?!ISTEN VOLT.VAN.LESZ.

2008. dec. 1. 20:12
 30/162 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem az első alapvető kérdés Isten kapcsán, amit mindenkinek végig illene gondolnia, az a "Élet, a Világmindenség, meg minden."

És nem viccből. :)

Ha úgy találod, hogy ez az egész felfoghatatlanul összetett rendszer (a világ), ami körülvesz és aminek te is része vagy, pusztán a véletlen műve -- akkor materialista vagy. Ekkor számolnod kell azzal, hogy a saját életed is a véletlen műve, lelked és szellemed csak testi folyamataid eredményei. Amikor meghalsz, elrohad az egész és ennyi volt. Sokan vannak, akik így gondolják.

Ha úgy véled, hogy a világ (és benne te is) nem lehet a véletlen műve, akkor Isten keresésébe és megértésébe fogsz -- ezen az úton sokan sokfelé jutottak el.

2008. dec. 17. 11:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!