Csak nekem tűnik úgy, hogy a Jehova tanúinál valami nagyon nincs rendben?
Ezt ma olvastam egy Jehovás újságban:
"Elképzelhető, hogy a Jehova szervezetétől jövő, életmentő útmutatás emberi szemszögből ésszerűtlennek tűnik majd. Ennek ellenére mindannyiunknak készségesen engedelmeskednünk kell, bármi legyen is az útmutatás."
Ez azt jelenti, hogy ti tényleg feltétel nélkül engedelmeskedtek mindennek, amit a vallásotokban kitalálnak? Mert ha igen, akkor nekem nagyon rossz előérzetem van...
A Teremtő Isten soha nem jött le és nem is tudna lejönni a földre fizikai testben, és a mindenható meghalni sem tud.
ellenben az első teremtménye akit a fiaként ismerünk, mint küldött meg tudta tenni, mert az atyja elintézte a fizikai megjelenését tökéletes hús vér emberként, hogy az Ádám által elkövetett hiba miatt lefizesse az utódokért a váltságot.
amikor ez megtörtént, akkor a Teremtő feltámasztotta, és nem saját magát támasztotta fel, tehát az atya az imádatra méltó, ahogy azt az élete során ki is jelentette a valamikori választott nemzetnek is, hogy Isten egy van és egy személyből áll soha nem volt három személy, az a pogányoknál fordult elő az ördög vallások létrehozása miatt, csak ne az eredeti helyes módon imádják, és ne tudják meg a valóságot Istenről.
Ne felejtsd el, a bibliába Jehova néven szólították a Teremtőt, mivel ez a személyes neve, ellenben az Ördög soha nem mondta ki ezt a nevet gyáva módon, mert akkor bevallotta volna az igazságot, és mindig csak Istenként utalt rá, soha nem szentelte és ne is fogja megszentelni vagy használni ezt a nevet.
S amíg csak lehet, mindet meg tesz, hogy ez titokban maradjon, bár erre már nem sok esélye van már.
egy Tanú
Az első parancsolat mit mond?
Én az,Úr[VAGYOK]a te istened aki kihoztalak téged Egyipotomnak földéből,a szolgálatnak házából.(5Móz.5:6)
Isten egy szabadító Isten. Önmagát mutatja be így neked és te mégsem akarod azt elfogadni?
"Mert ÉN szabadító Isten vagyok! Én vagyok az nem más.Én vagyok az ÉLŐ Isten a Megváltód.A meghalt és feltámadott örökkévaló Isten."
Jézus Krisztus nem egy angyal,nem egy démon hanem Ő a te Megváltó és Szabadító Istened!
Kérdezz meg kérlek egy Izraelita származású embert, hogy ki
a szabadító Isten aki kihozta őket Egyiptomból?
S Bár babonából nem merik kimondani a nevét, de nem Jézus hanem Jehova
Egy örökké való nem is tud meghalni, mert akkor már nem örökké való, mert vége lett.Ha elolvasod a Héber iratokat, csak angyalok képesek fizikai testet ölteni, Isten ilyet nem tesz, mert Ő magasabb rendű lény és nem fog ide lejönni.
Ahogy Mózesnek megmondta, ember élve nem láthatja Őt.
ezért szószólóként a fiát küldte le az első Teremtését, akinek hatalmat adott és képességeket, de ez nem tette egyenlővé az atyjával, és azt a valamikori választott nép is tudja, hogy az Isten Mono, és nem Trió,
A Triádokat pogány népek imádtak, akik nem tartoztak a valódi Isten népéhez, és óva is intette őket ettől.
5-ös: "Nos evvel az erővel Mózes vezetése sem volt ésszerűnek látszó, amikor az Egyiptomi Fáraó, és a Vörös Tenger közé kerültek."
Ha vezetőségetek csak árnyéka lenne Mózesnek, nem vártátok volna legalább 3x hamisan a világvégét...
égés... :D
Tévedsz Kedves 24-es válaszoló.
A "vezetőség" soha nem mondta ki, konkrétan az időpontot,
Ezt nem is teheti senki, mert sehol nincs megadva, senkinek.
S ha figyelmesen olvasnál, akkor tudnád, hogy ezek a vádak csak felületesen lettek beidézve.
Mivel a tanulmányok mint LEHETSÉGES időt láttak bizonyos történés miatt, de nem konkrétizálták, nem is tehették, és tehetik, Jehova a maga hatalmába helyezte az időpontot, és nem mondta meg senkinek, még a "vezetőinknek" se.
Katy Weaver
Kedves egy Tanú!
Hát ha megkérdeznék egy izraelitát :D biztos vagyok benne,hogy nem fogja azt mondani,hogy Jézus Isten és mindannyian tudjuk jól,hogy miért nem. :)Ennyi erővel azt is írhattad volna,hogy kérdezzek meg egy muzulmánt vagy egy buddhistát mert egyikük sem ismeri el Jézust annak aki,mint ahogy ti sem Jehova tanúi.
Köszönöm a beszélgetést de nem szeretném folytatni ezt a témát mert ennek semmi értelme.
Viszont gondolkodj el azon amit mondtam.
Jézus tárt karokkal vár ne űzd el Őt egy hamis isten miatt.
Jó éjszakát..
Még nem kedves Katy,még nem!
De Isten őrizzen meg bennünket a "sáskáktól".
Zaklattok az utcán mert ez a "parancs föntről",zaklattok a házainkban mert ugye ez a "parancs föntről" zaklattok telefonon,interneten meg ahol csak tudtok mert hisz ez a "parancs föntről". Akkor ezek után mi várható? Egy "parancsra föntről", csak ennyi kell és elindul a "sáska"hadjárat Abaddonnal az élen.
Ha jól bele gondolunk megvan hozzá minden ami kell.
Jehova "földi szervezetének" már van hatalma,van pénze és van 7000.000(millió)hűséges katonája aki az életét örömmel oda adja a szervezetért.
Tehát még nem Katy,még nem!
A Sátán okosan dolgozik és ti egykor ártatlan emberek beleestetek a csapdájába.
Ennyi!
Kedves utolsó válaszoló.
Sajnálom, hogy így gondolod.S azt is hogy zaklatásnak veszed Jézus által kiadott feladatot.
De hidd el mint emberektől, nem kell tartani a Tanúktól, mert soha, de soha nem fogja Jehova harcra vezetni az emberi szolgáit többet.
az az idő elmúlt, amit az Izraeliták idejében szükséges volt.
Jehova fia viszont igen, Jézus mint Isten ítéletének végre hajtója, Ő tőle kell félni, nem emberektől.
(Jelenések 19:15, 16) 15 És szájából éles, hosszú kard jön ki, hogy azzal sújtson le a nemzetekre, és vasvesszővel fogja terelni őket. Ő tapossa a mindenható Isten dühödt haragjának borsajtóját is. 16 És felsőruháján, igen, a combján egy név van felírva: királyoknak Királya és uraknak Ura.
„éles, hosszú kard” Jézus hatalmát szemlélteti, melyet Istentől kapott, s melynek alapján elrendelheti mindazoknak a kivégzését, akik nem hajlandók támogatni Isten Királyságát
. Ez az erőteljes szimbólum párhuzamban van Ézsaiás szavaival: „[Jehova] hasonlóvá tette számat az éles kardhoz. Kezének árnyékában oltalmazott engem. Idővel fényes nyíllá tett” (Ézsaiás 49:2). Itt Ézsaiás előárnyékolja Jézust, aki kihirdeti és végre is hajtja Isten ítéleteit, mint egy nyílvessző, amely nem téveszt célt.
Hatalmas láthatatlan erők állnak rendelkezésre Armageddon háborújához
Itt nem emberek fognak már cselekedni, mert nem kapnak engedélyt erre.
Katy Weaver
Kedves 26-os válaszoló.
Jézus, Jehova első teremtés műve.
S egyáltalán nem zártuk ki Jézust az életünkből, nem értem miért mondasz ilyet, sőt, a Tanúk azok akik igyekeznek a Jézus által megjövendölt feladatot maradéktalanul világméretekben elvégezni, ma már 239. országban.
azzal pedig, hogy Jézust nem tesszük egyenlővé Jehova Istennel aki a teremtő, azt nem veszi sértésnek Jézus, hiszen Ő sem akar, vagy gondol ilyet.
"1 Dávid zsoltára. Az ÚR az én PÁSZTOROM; nem szűkölködöm. 2 Fűves legelőkön nyugtat engem, [és] csendes vizekhez terelget engem. 3 Lelkemet megvidámítja, az IGAZSÁG ÖSVÉNYEIN vezet engem az Ő NEVÉÉRT. 4 Még ha a HALÁL árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert TE VELEM vagy; a te veszsződ és botod, azok vigasztalnak engem. 5 Asztalt terítesz nékem az én ellenségeim előtt; elárasztod fejem olajjal; csordultig van a poharam. 6 Bizonyára jóságod és kegyelmed követnek engem életem minden napján, s az Úr házában lakozom HOSSZÚ IDEIG."(Zsol.23:5)
"6 Monda néki Jézus: Én vagyok az ÚT, az IGAZSÁG és az ÉLET; SENKI sem mehet az Atyához, hanemha ÉN ÁLTALAM."(Ján.14:6)
No comment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!