Katolikusok, ti hogyan kezelitek az ezen az oldalon felénk áradó ellenszenvet?
Könnyen. Gondolj bele, hogy Jézus mit élt át. És abba is gondolj bele, hogy mi mit élünk át.
Bocsássunk meg az ellenünk vétkezőknet, amiképpen...
Sőt. Imádkozzunk értük.
...ha a Krisnatudatúakra gondolsz, a váalszom valóban nem! :)
...nem vagyok taradícionális vallásos,. ellenben asz ÉLŐ ISTEN és az ÉLŐ KRISZTUS HIVE, és nem tartozom semmiféle vallási csoporthoz, közvetlen az ÚRHOZ, akivel ÉLŐ kapcsolatom van , és nem is voltam soha vallásos a szó hagyományos értelmében, ellenben pici koromtól hittem a szeretet erejében...:)...így ma már megismerhettem a SZERETET ISTENÉT, úgy hogy Ő maga hívott el, és tanított, ismertetettt meg önmagával és KRISZTUSSAL...ezért nekem más fogalmaim vannak ISTENRŐL, a Szeretetről, KRISZTUSRÓL, a MEGVÁLTÁSRÓL, mint általában a vallási felekezeteknek , egyházaknak, minden vallást megértek, de felfedezhetem tárgyi tévedéseiket...
...a nicknevem szándékosan a keleti Szentiratok egyik fő alakja, akit KRSNA, azaz KRISZTUS, az ISTEN FIA, a MEGVÁLTÓ tanít, és tanításai megegyeznek a Szent Bibliában foglalt tanításokkal...más nyelvezet, más a központi szálvezetés látszóalg, ám mégis azonos...mindkettő (a Biblia és a Baghavad-Gíta)az ATYÁTÓL való...:)
...és hogy mit tanácsolnék?...nos keresd az ÉLŐ ISTENT, a testben megjelentet!...ha szeretnél spirituálisan fejlődni...azaz betölteni az életfeladatod...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!