Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Biblia hány vallást említ,...

A Biblia hány vallást említ, és melyik vallással fogok a menybe jutni, vagy Istent megismerni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 20:35
1 2
 11/17 nagylzs ***** válasza:
Ki árulta le hogy a mennybe jutsz? :-)
2013. ápr. 4. 14:18
 12/17 anonim ***** válasza:

Jézus mondta:

"Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet - válaszolta Jézus. - Senki sem juthat el az Atyához, csak általam".

Jézushoz vezetés a cél.

2013. ápr. 4. 15:05
 13/17 A kérdező kommentje:
Húsvétkor,a tévében valamelyik adón,beszéltek a feltámadásról,és a mennyek országáról,nem nagyon figyeltem oda ,de ha tényleg van meny és pokol,ha lehet én a menybe szeretnék jutni.Vagy majd meg látjuk a végén?
2013. ápr. 4. 15:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Imádkozz és kérd meg Istent hogy vezessen téged abba az egyházba amelyik Neki tetszik. És aztán figyelj oda hogy mi lesz a válasza.
2013. ápr. 4. 15:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha a mennybe szeretnél jutni, akkor meg kell ismerned Istent és az ő akaratát ránk nézve. Ehhez pedig szorgalmasan olvasni kell a Bibliában az Újszövetséget, mert az az Isten szava. Sok sikert!
2013. ápr. 4. 20:42
 16/17 Szeressük egymást ***** válasza:
Az Atyához csak Jézus által lehet járulni. Hinned kell Isten Fiában ha Isten országába akarsz bejutni. Hallgass még több olyan hitépítő beszédet mint amilyet húsvétkor hallottál, és olvass Bibliát.
2013. ápr. 4. 22:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Kérdező: ajánlom neked az innen letölthető mp3-as tanításokat:

[link]

Nagyon jók és lelkesítőek is :)

2013. ápr. 5. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!