A Biblia hány vallást említ, és melyik vallással fogok a menybe jutni, vagy Istent megismerni?
Kedves Kérdező
Nos a Biblia szerint mindenki nem megy a menybe, mert akkor ki marad a Földön?
A Biblia egyetlen egy vallást sem említ.
Jézus nem vallásokat hozott létre, hanem az Istennek járó igaz imádatot állította helyre.
A világon 239. országában folyik az a díj mentes tanítványképző munka, ami által megismerhető a Teremtő Isten gondolatai, érzései elvárásai, és a jövőbeni tervei.
ez összhangban Jézus Főpapi imájával amit a János evangéliumában van írva:
(János 17:2, 3) . . .. 3 Az pedig az örök élet, hogy ismeretet szerezzenek rólad, az egyedüli igaz Istenről, és arról, akit elküldtél, Jézus Krisztusról.
Ezt a munkát a Máté evangéliumában adott parancs szerint végzik azok a keresztények, akik jelenleg nem örvendenek hatalmas elismerésben az emberek függetlenül, hogy semmilyen olyan bűnt nem követtek el ami miatt gyűlölni kellene őket, bár Jézus szerint elég ha azt tesszük amit Jézus mondott már ezért nem fognak szeretni.
A jw.org oldalon kérhetsz ingyenes biblia tanulmányozást, a neked megfelelő országban, városban vagy településen.
Az Ószövetségben az egyiptomi és mezopotámiai istenek vannak úgy konkrétan említve, bár utóbbiak inkább démonként.
Más vallások követőit inkább csak simán bálványimádónak nevezik akik "utálatosak az Úr szemében", és nem sok funkciójuk van azon kívül, hogy Isten parancsot ad a zsidóknak a komplett kiirtásukra. Beleértve a háziállataikat is.
"jw.org"
Inkább menj be az első katolikus vagy református temploma kérdezősködni a papoktól, mielőtt ezekhez a Bibliahamisítókhoz fordulnál "segítségért".
Istent már itt a Földön megismerheted, nem kell ahhoz a menny.
A bálványimádók akkoriban gyerekeket is áldoztak, gondolom nem érzed úgy, hogy ez lenne a követnivaló igaz hit (bár ahogy az ötös válaszoló is tette burkoltan, elég sokan védik és sajnálják őket).
De minden a te döntésed.
Kedves 6-os
Kérlek szépen olvasd már el a jelenések könyve 18. fejezetét, mert ott vannak leírva, milyen hatalmas büntetést fognak hamarosan a Te általad említett "vallások"
a "Kedvességükért" és a "példa értékű" "keresztény" életükért.
Annak ellenére, hogy egyre jobban lepleződnek le az Istent gyalázó hitük, és tetteik, érdekes, hogy még mindig a védelmükbe veszed őket.
Különös kép a 4-es versét javaslom, hogy aki ezekhez a "vallásokhoz" tartoznak, és nem hagyják el, részesei lesznek a büntetésükben.
S nem bántani akarlak, de többen felfigyeltek ezekre, csak még elég sokan vannak akik még nem látják.
Kedves#6/8-as válaszoló!
Én református voltam,és pont az ilyen dolgokért léptem ki onnan,mert a kérdéseimre nem kaptam megfelelő válaszokat csak olyanokat ami nem egyezett meg a Bibliában leírtakkal,vagy egyszerűen csak hazugság volt amit válaszoltak!
Javasolnám a kételkedőknek én is,hogy tüzetesen olvassák el a Jelenések könyvét,mert abban le van írva,hogy kik melyik valláshoz tartoznak és kinek mi lesz a büntetése vagy jutalma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!