Keresztény szülők ti ezt megengednétek?
Természetesen igazad van 100%-ban!
Felháborító, hogy valaki képes így kihasználni a saját szüleit. Talán ez egy próba a szülők számára amiben megmérettetik mennyire erősek. Nem akarok ítélkezni, de ez az ő gyengeségük is hogy ennyire engedik magukat kihasználni és nevelési probléma is hogy a testvéred ennyire nem tiszteli a szüleit. Tanácsot sajnos nem tudok adni, mert eléggé bonyolult helyzet és nem lehet átlátni néhány mondatból a dolgok súlyát és következményét. Ez vallástól függetlenül is egy aljas dolog amit az öcséd művel. Őszinte részvétem...
Szervusz.
Részben egyet értek az előttem szólóval
A keresztény szülőnek jó lehet példa mutatással kell élnie de nem minden áron.
A gyermek kirepült felnőtt, nem köteles a szülő eltartani. Én be sem engedtem volna őket a lakásba.
Azzal, hogy nem láthatja az unokáját, pedig csak zsarolhatja, Én nem ijednék meg.
Akkor nem látom.
Ezek üres kifogások
A gyermeknek meg kell tanulnia lábra állni, nem élhet örökké a szülő nyakán.
Bár mennyire fáj, magam is hátat fordítottam a lányomnak, és meg kell tanulnia, hogy nem vagyok a rabszolgája.
Persze ha nagyon nagy bajban vagyok némi kép segítek, de nem túlzásokban, mert akkor kár el is bízhatná magát.
Következetesnek kell lenni és határozottnak.
(1Mózes 2:24) 24 Ezért a férfi elhagyja apját és anyját, ragaszkodik feleségéhez, és e g y testté lesznek.
a szülőnek már nem teljes feladta a felnőtt gyermek kiszolgálása. Sőt a gyermeknek meg kell adni a viszont tartozást a szüleinek.
(1Timóteusz 5:4) . . ., és hogy mindig adják meg szüleiknek és nagyszüleiknek az őket megillető viszonzást, mert ez elfogadható az Isten szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!