Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! Ti megengednétek, hogy a lányotok átmenjen a barátjához (pasijához)?
Senki nem lesz otthon, és csak átmennék délutánra (nagyjából este 10-11ig). Szüleim nagyon nem akarják, hogy kettesben maradjunk... ti mit mondanatok erre? (Olyan is írjon, aki volt hasonló helyzetben. Hogyan oldottátok meg?)
L/17
Ehhez inkább nem tudok hozzászólni, mert engem úgy neveltek, hogy soha az égvilágon semmi nem volt megtiltva, azt csináltam, amit akartam, és csodák csodája, kevesebb zűrös ügyem-bajom volt, mint azoknak a barátaimnak akiknek mindent tiltottak.
A legjobb, ha beszélgetsz a szüleiddel, hogy nem vagy már annyira kislány, de ez egy kínos beszélgetés lesz/lenne.
1 soha ne hazudjál, ezért nagyon mérges tudok lenni, így ezt betartják
2 de hagy kérdezzem már meg, Ti nem beszéltek otthon
3 én tudok róluk mindent, inkább beszélgetek vele, mint hülye legyen
nézd beszélj velük, egyébként ha meg nem engednek, nem jöttel még rá, úgy is találtok megoldást erre N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!