Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! Ti megengednétek, hogy a lányotok átmenjen a barátjához (pasijához)?
Senki nem lesz otthon, és csak átmennék délutánra (nagyjából este 10-11ig). Szüleim nagyon nem akarják, hogy kettesben maradjunk... ti mit mondanatok erre? (Olyan is írjon, aki volt hasonló helyzetben. Hogyan oldottátok meg?)
L/17
Elvileg jó a kapcsolatom velük, de szinte semmiben nem értenek meg, és soha nem engednek.. és ez már nagyon kiakaszt.
És köszönöm!!
Vannak szülők, akikre lehetetlen hatni. Az egyik ismerősömnek volt tavaly egy barátja, 3 hónapig. A lányt az apja még csak-csak engedte volna a fiúhoz, de az anyja egy hajthatatlan fúriaként viselkedett, hiába volt a srác jóvágású és udvarias. A lányt még a tavaszi szünet alatt sem engedték el a szülei egyetlen ottalvásra, és amikor a fiú ment hozzájuk, a vendégszobában kellett aludnia, egyedül. Pedig a csaj 17 volt, a srác 18. A kapcsolat végül annyira leamortizálódott, hogy reggel együtt bementek a suliépületbe, szünetben beszélgettek, váltottak egy-egy ölelést meg puszit, és suli után a srác elkísérte a csajt valameddig, mert a csajnak korán haza kellett érnie. Azután három hónap után a srác végül szakított, mert nem bírta tovább az emiatt keletkező feszültségeket.
Én is 17 évesen veszítettem el, olyannal, akit szeretek, és nem lettem sem terhes, sem hülye, sem retardált, és a tanulmányi átlagom sem romlott tőle.
Beszélj a szüleiddel, de ha hajthatatlanok, muszáj találnod valami megoldást, ha nem akarod elveszíteni a barátodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!