Mi számít bűnnek? ( többi lennt )
Figyelt kérdés
Tudom van sok hasonló kérdés olvasgattam is de nem nagyon találtam kimerítő választ... Szóval Bűn-e a házasság előtti szex? Mármint én például eddig nem foglalkoztam ilyesmivel, se azzal hogy Isten akarata szerint cselekedjek. De ebben a kérdésben nem tudok dűlőre jutni-.- Már egy ideje azon vagyok hogy " jól éljek ". És ez az az egy kérdés aminek a válaszával nem vagyok tisztában, én személy szerint úgy gondolom hogy amilyen világban felnőttünk, nincs olyan ember aki ne lett volna már valakivel együtt, ez alól én se vagyok kivétel. Nem fekszem le fűvel fával, és nem is csalom meg a párom, viszont ha komoly kapcsolatban vagyok valakivel akkor eljutunk odáig mivel, amilyen világot élünk kb nincs olyan férfi aki tudna várni. És mivel már én is megtapasztaltam milyen is a szex pl. így bevallom én se tudnék éveket várni. Oké hogy benne van a Bibliában is " ne paráználkodj " de szerintem ez nem feltétlen erre irányul. Kíváncsi vagyok a véleményekre..2013. márc. 8. 21:40
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2013. márc. 9. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!