Bűnnek számít, hogyha nagyon jól szeretnék kinézni, mert az nekem (! ) örömet jelentene?
Nem bűn.
Ha szép vagy, mi a fenének kellene titkolni?
Inkább mindenki fogadja el önmagát.
Nem a külsőségek döntik el, hogy milyen ember vagy.
Valaki irigy, féltékeny lesz rád? Akkor talán nem az illetővel van a gond?
Én sem kaphatok meg sok mindent, de nem kívánom, hogy a másiknak ne legyen vagy nem érzem magam rosszul, azért mert a másiknak adatott.
Ha viszont lenézed a másikat az bűn. Meg ezért az önimádatra jobb ha odafigyelsz és egészséges sziten tartod, mert szintén bűnbe vihet.
szerintem az a veszélye ennek a dolognak, hogy észrevétlen elcsúszhat arra, hogy másokat is ez alapján fogsz megítélni. észrevétlen áthathatja az értékrendszeredet. valakit, akinek nem fontos a külső vagy éppen kedvezőtlenebb adottságiból adódóan nem szép esetleg egy alsóbb polcra helyezel. egyből magadhoz méred.
szerintem akkor jó a szépség, ha elfogadással társul. és ez áthatja a személyt. szóval, hogy örül a szépnek, de ezt nem tekinti mércének. ez feltétele annak is, hogy a másik, aki kevésbé szép is fesztelenül érezze magát veled.
(1Timóteusz 3:11) 11 Az asszonyok hasonlóképpen legyenek komolyak, nem rágalmazók, mértékletesek a szokásaikban, mindenben hűségesek.
(1Péter 3:3-5) 3 Ékességetek pedig ne a külsőséges hajfonogatásból és aranydíszek felrakásából vagy felsőruhák viseléséből álljon, 4 hanem legyen az a szív rejtett embere a csendes és szelíd szellem romolhatatlan öltözékében; ennek a szellemnek nagy értéke van az Isten szemében. 5 Mert így ékesítették magukat régente az Istenben reménykedő szent asszonyok is,. . .
A kérdésedre a válasz a biblia versek alapján, egy kérdés
AHOGY ÖLTÖZKÖDSZ VISSZA TÜKRÖZI-E HOGY JÉZUS KÖVETŐJE VAGY , ÉS EZZEL TISZTELETET SZERZEL-E A TEREMTŐNEK?
VAGY ELLENKEZŐLEG: SZÉGYENT HOZ A KERESZTÉNY MIVOLTODRA?
MIT OLVASNAK KI A MEGJELENÉSEDBŐL?
Igen, bűn: mert neked az a dolgod, hogy az istent imádd, és nem az, hogy nagyon jól nézzél ki. Ez elveszi az energiáidat és a figyelmedet az isten imádatától!
Már persze akkor, ha követed ezt a vallást.
Ha úgy szépíted magad, hogy az nem szexuális felhívás egy keringőre, hanem tiszteletet, méltóságot ad a megjelenésednek, akkor hordhatsz ékszereket, festheted magad, öltözködhetsz divatosan, illatozhatsz, mint virágoskert.
Érted igaz?
Feszülő ruha, amit céltudatosan arra készít a gyártó, hogy kihangsúlyozza a formáidat az tilos keresztényeknél, vagy áttetsző, túl rövid szoknya...ilyesmik.
Ezek a ffi-akban vágyakat ébresztenek és nem azért van a tested, hogy mindenkit felgerjesszen. Majd lesz egy férjed és előtte-, csakis előtte lehetsz nagyon csábos, más előtt nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!