Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűnnek számít, hogyha nagyon...

Bűnnek számít, hogyha nagyon jól szeretnék kinézni, mert az nekem (! ) örömet jelentene?

Figyelt kérdés
szóval nekem: nem az a klasszikus értelemben vett tetszelgés, mert az tudom, hogy bűn. de ha csak magam miatt? mert élvezem? keresztény vallás szerint
2013. jan. 3. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem bűn.

Ha szép vagy, mi a fenének kellene titkolni?

Inkább mindenki fogadja el önmagát.

Nem a külsőségek döntik el, hogy milyen ember vagy.

Valaki irigy, féltékeny lesz rád? Akkor talán nem az illetővel van a gond?

Én sem kaphatok meg sok mindent, de nem kívánom, hogy a másiknak ne legyen vagy nem érzem magam rosszul, azért mert a másiknak adatott.

Ha viszont lenézed a másikat az bűn. Meg ezért az önimádatra jobb ha odafigyelsz és egészséges sziten tartod, mert szintén bűnbe vihet.

2013. jan. 3. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem az a bűn, ha egocentrikus vagy, hanem az, amit okoz. De te tudod. Viszont biztos vagyok benne, ha igaz keresztény vagy, akkor Isten meg fogja adni a választ neked erre a kérdésre.
2013. jan. 3. 23:20
 3/8 anonim ***** válasza:

szerintem az a veszélye ennek a dolognak, hogy észrevétlen elcsúszhat arra, hogy másokat is ez alapján fogsz megítélni. észrevétlen áthathatja az értékrendszeredet. valakit, akinek nem fontos a külső vagy éppen kedvezőtlenebb adottságiból adódóan nem szép esetleg egy alsóbb polcra helyezel. egyből magadhoz méred.

szerintem akkor jó a szépség, ha elfogadással társul. és ez áthatja a személyt. szóval, hogy örül a szépnek, de ezt nem tekinti mércének. ez feltétele annak is, hogy a másik, aki kevésbé szép is fesztelenül érezze magát veled.

2013. jan. 4. 00:10
 4/8 anonim ***** válasza:

(1Timóteusz 3:11) 11 Az asszonyok hasonlóképpen legyenek komolyak, nem rágalmazók, mértékletesek a szokásaikban, mindenben hűségesek.

(1Péter 3:3-5) 3 Ékességetek pedig ne a külsőséges hajfonogatásból és aranydíszek felrakásából vagy felsőruhák viseléséből álljon, 4 hanem legyen az a szív rejtett embere a csendes és szelíd szellem romolhatatlan öltözékében; ennek a szellemnek nagy értéke van az Isten szemében. 5 Mert így ékesítették magukat régente az Istenben reménykedő szent asszonyok is,. . .

A kérdésedre a válasz a biblia versek alapján, egy kérdés

AHOGY ÖLTÖZKÖDSZ VISSZA TÜKRÖZI-E HOGY JÉZUS KÖVETŐJE VAGY , ÉS EZZEL TISZTELETET SZERZEL-E A TEREMTŐNEK?

VAGY ELLENKEZŐLEG: SZÉGYENT HOZ A KERESZTÉNY MIVOLTODRA?

MIT OLVASNAK KI A MEGJELENÉSEDBŐL?

2013. jan. 4. 02:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, bűn: mert neked az a dolgod, hogy az istent imádd, és nem az, hogy nagyon jól nézzél ki. Ez elveszi az energiáidat és a figyelmedet az isten imádatától!

Már persze akkor, ha követed ezt a vallást.

2013. jan. 4. 06:39
 6/8 yuda ***** válasza:

Ha úgy szépíted magad, hogy az nem szexuális felhívás egy keringőre, hanem tiszteletet, méltóságot ad a megjelenésednek, akkor hordhatsz ékszereket, festheted magad, öltözködhetsz divatosan, illatozhatsz, mint virágoskert.

Érted igaz?

Feszülő ruha, amit céltudatosan arra készít a gyártó, hogy kihangsúlyozza a formáidat az tilos keresztényeknél, vagy áttetsző, túl rövid szoknya...ilyesmik.

Ezek a ffi-akban vágyakat ébresztenek és nem azért van a tested, hogy mindenkit felgerjesszen. Majd lesz egy férjed és előtte-, csakis előtte lehetsz nagyon csábos, más előtt nem. :)

2013. jan. 4. 10:20
 7/8 pelgrim ***** válasza:
Nem bűn ellenkezőleg, az a kötelességed. Te isten tökéletes ötlete vagy, kötelességed tehát hogy a számodra elrendelt tökéletes isteni ötletet hozd nyilvánosségra minden tekintetben, a kinézésed erre nem kivétel !
2013. jan. 4. 14:48
 8/8 Lukacs88 válasza:
Ha már Isten jó illatának a hordozója vagy, akkor szerintem fontos hogy ápolt legyél. Nézhetsz ki szépen, elvégre Isten nem azért alkotott meg ilyen szépnek, hogy bűnnek érezd. Sok hasznos hozzászólás volt már előttem is, ugyhogy nem ismétlem meg. Fontos, hogy ne legyen ez bálvánnyá nálad, vagyis ne legyen fontosabb ez mint az Ur.
2013. jan. 5. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!