Szerintetek, hogy fog kinézni a világ vallási térképe 100 év múlva?
Sziasztok!
Ez most ennyire fontos, de komolyan??!
Komolyan mondom, én irigylem azokat az embereket, akiknek az a legnagyobb problémájuk, hogy mi lesz 100 év múlva.
Én azt sem tudom, hogy mit fogok csinálni három hónap múlva, azt meg, hogy 100 év múlva mi lesz, azt meg végképp nem tudom. Az tuti, hogy én akkor már nem fogok élni, mert nem tudok elképzelni egy 129 éves öregasszonyt.
Találgatni lehet, hogy 100 év múlva ez lesz, ilyen, és ilyen vallás lesz elterjedve itt, és itt, de biztosan nem tudhatjuk, hogy mi lesz 100 év múlva.
Remélem, a második válaszolónak nem lesz igaza, nem pusztul ki az emberiség.
Üdv: Annazara
10:57-es!
Nem kell mindent belemagyarázni a Bibliába. Nemcsak a Bibliában, hanem sehol nincs konkrétan az leírva, hogy mondjuk 2100-ban mi fog történni.
Különböző tudósok csinálhatnak előrejelzéseket, hogy kb. ez, és ez lesz, de ez olyan, mint a meteorológia, vagy bejön, vagy nem.
Üdv: Annazara
Nem a tudósokról van szó, hanem az ember Teremtőjéről. És a Biblia bizony sok fontos kérdésre válaszol annak, aki őszintén és nagy alapossággal kutatja!
Konkrétan valóban nem évszámra pontosan tudjuk, hogy mi, mikor lesz meg, de a korszakok jeleit, mint pl. az utolsó napok jeleit Jézus nagyon pontosan megjövendölte.
A Biblia szerint Isten nem engedi hogy az emberiség kipusztuljon:
Ter. 9.11.
"Megkötöm veletek szövetségem, többé nem törlök el minden lényt a földről vízözönnel, és nem jön olyan áradat, amely elpusztítja a földet."
Sőt még azt is igéri, hogy olyan nagy csapás, mint a vízözön, nem lesz többet.
Érdekes hogy ez az igerész pont 9.11-nél van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!