A meleg kapcsolattal egyetértőeknek és a meleg kapcsolatban élőknek szól a kérdésem! Direkt jöttök ide és direkt provokáljátok a kérdéseitekkel a keresztényeket?
Különböző eseteket kitalálva, fordulatos történetekkel leírva az eseteteket.
Szerintem direkt csináljátok, holott a választ úgyis tudjátok Isten sem és az igaz keresztények nem fognak ezzel egyetérteni, ti meg nem akartok megszabadulni hanem éltek benne továbbra inkább megvárjátok Istennek az ítéletét ? szerintetek ennek
jó vége lesz ?
Ha el akarsz veszni és a pokolba szeretnél tartózkodni az örökkévalóságban akkor kövesd az érzéseidet, a propagandát amely az állítja ez jó, azonkívül hagyd figyelmen kívül a Biblia kinyilatkoztatásait és a keresztények figyelmeztetéseit.
Ha nem itt akarod (a pokolba) tölteni az örökkévalóságot akkor még Isten engedi és van időd és alkalmad rendezd a kapcsolatodat Istennel !
Térj meg a bűneidből különben neked kell kifizetned a tartozásodat Isten felé holott Jézus Krisztus meghalt a bűneinkért kifizette az árat, és feltámadott, hogy örök életed legyen az Istennel közösségben.
"A nemzeti egység elfojtása a cél. Vajon milyen érdekek húzódnak meg ezek mögött? Ez csupán költői kérdés mindketten tudjuk hogy a zsidók csinálják."
Te vagy a baj a világgal. Illetve egy vagy a sokból.
"Természetesen szó sem lehet melegházasságról és gyerekről."
Ezzel elkéstél. :)))
Meleg párok tucatjai vállalnak gyereket LEGÁLISAN még Magyarországon is.
Nem te fogod megmondani, hogy mások hogyan éljenek.
"Abban nagyon tévedsz, hogy a homoszexualitást mindig elitélték. Lásd példának az ókori Görögországot és Rómát, de még az elmúlt évszázadban is voltak olyan afrikai törzsek, akiknél a homoszexuális kapcsolat kialakítása a férfivá válás része volt. "
Hazugság. Semmi se igaz belőle de ha az is lenne nem kell minden barbár szokást átvennünk. Nyilván átlehetne venni azt is hogy kirakjuk a rendellenességgel született gyereket a hegy tetejére ezért már nem kampányoltok annyira? Még jó hogy nem hiszen beteg szokás mint a homoszexualitás is. Olvasd el a második választ itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__46..
"arra nem gondoltál esetleg, hogy akik ide írnak, azért nem szenvednek, mert felvállalták a homoszexualitásukat? Az ilyen ember, aki elfogadja magát, természetes, hogy nem szenved. "
Vállalja fel de ne itt Magyarországon. Fogadja el hogy ezt itt nem tűrjük el. Eljön még az az idő amikor az egész Földön nem fogják tűrni és akkor végre választanotok kell vagy éltek ember módjára vagy börtönben aberráltként.
"Épp a minap láttam a TV-ben egy érdekes dokumentumfilmet, ahol éppen ilyen háztartásokat látogattak meg (Amerikában)."
Minap láttam a Spektrumon egyet ahol véletlenül 4-5 fiatal fiúgyermeket fogadott örökbe két aberrált. Csak a hülye nem veszi észre hogy mire kényszerítik őket.
"Sajnálom, hogy ilyen összeesküvés-elméletben élsz, és szerinted a homoszexualitásnak köze van a nemzeti érzelemhez, annak meg a zsidókhoz. "
Ezek tények könnyen le lehet vezetni az egészet. Olyan ember aki nyíltan hirdeti homoszexualitását csak liberális-individualista elveket vallhat ami a nemzeti érzéssel szemben áll. A zsidók minden alkalmat kihasználnak hogy gyengítsék a nemzeti egységet és hirdessék beteges eszméiket. Ez a kommunizmus és a neoliberalizmus. Híres zsidók (Sztálin, Lenin, Churchill, Rákosi, Kádár). Amerikai kormánya is az ő befolyásuk alatt van.
"Nem tudom, miből gondolod, hogy a pedofília és a homoszexuálisok adoptálása ugyanaz. Elvégre ha valaki adoptál egy gyereket, nem fekszik le vele (feltétlenül)."
Nem de óriási hatalmat adnak a kezébe és sosem fog kiderülni. Hogy derülhetne is ki ha a gyerek nem mondja el senkinek. Ugyanúgy nem dönthet hogy aberráltakhoz kerül mint hogy a pedofil áldozata sem dönthet ugyanaz a kettő. A homoszexuálisok szoktak arra hivatkozni hogy megvan a döntés joga köztük de persze a gyerek ugyanúgy nem dönthet mint a pedofiloknál ezért semmi különbség a kettő között.
"Hadd mondjak neked egy példát. Ha valaki befesti a haját barnáról szőkére, attól ő már szőke lesz? Megváltozik a valódi énje? "
Nem azt mondom hogy hazudja azt hogy ő heteroszexuális hanem éljen úgy mint egy normális ember igazából. Jobb mintha aberráltként provokálná az embereket.
"Nem csaltuk meg egymást soha, nem szeretkezünk a nyílt utcán, támogatjuk, szeretjük egymást. Nem tudom ebbe mi erkölcstelen lenne? "
Csak az a bibi hogy mindketten férfiak vagytok ezt nem lehet megkerülni. Vannak állandó dolgok az életben mint az is hogy a homoszexualitás egy beteg aberrált dolog és erkölcstelen gyenge emberre vall. A további mosdatásodat meg nem kommentálnám a lopásra se lehet mentség és az aberráltságra sem vannak olyan esetek ahol van kivétel mindkét esetben de ez nem te vagy akkor nem ezt írnád.
"Vállalja fel de ne itt Magyarországon. Fogadja el hogy ezt itt nem tűrjük el. Eljön még az az idő amikor az egész Földön nem fogják tűrni és akkor végre választanotok kell vagy éltek ember módjára vagy börtönben aberráltként."
ANYÁD!!!
Mégis mit képzelsz magadról?
Eleve mi közöd mások magánéletéhez?
mindannyian erre a földre születtünk. jogunk van a boldogsághoz, márpedig én az azonos nemű párommal vagyok boldog.
Mért akarsz ennyire ártani nekünk? Mért akarsz szétválasztani a páromtól?
Te nem vagy ember!!!!
"és akkor végre választanotok kell vagy éltek ember módjára vagy börtönben aberráltként"
Már leírtam, hogy jómagam nem vagyok homoszexuális, köszönöm, hogy annyira méltatsz, hogy figyelmesen elolvasod a hozzászólásaimat.
"Fogadja el hogy ezt itt nem tűrjük el."
Az elmúlt évszázadban volt egy férfi (akire valamiért úgy gondolom, te elismeréssel tekintesz), aki azt mondta, hogy tüntessük el a nem kívánt embereket. Nos, nem lett jó vége.
"sosem fog kiderülni. Hogy derülhetne is ki ha a gyerek nem mondja el senkinek."
Gondolom, te arra célzol, hogy esetleg az örökbefogadó pár olyan dolgokra kényszeríti a gyereket, amik az erkölcs ellen valók. Nos, ez véleményem szerint bármelyik örökbefogadásnál előfordulhat, és egyáltalán nem nagyobb a veszély homoszexuális párok esetén.
"éljen úgy mint egy normális ember"
Ez miből állna szerinted? Megtagadná homoszexuális létét? Hiszen ha azt mondaná, hogy homoszexuális, akkor a te ideális társadalmadba kinéznék, nem tűrnék meg. Ha azt mondaná, hogy heteroszexuális, akkor pedig hazudna. Mivel gondolom, a többi szexuális orientációt sem tartod normálisnak, kérlek, írd le, miből állna szerinted egy "normális ember élete" ilyen téren.
És egyvalamiben egyetértek veled. Az aberráltságra nincsen mentség. De senki nem is kérheti számon valakin azt, hogy miért olyan, amilyen.
Azt nem tudom, honnan veszed, hogy Churchill (vagy bárki más nem-zsidó) zsidó volt, lévén ő is nagy veszélynek tartotta a bolsevizmust, amit a zsidóktól származónak vélt (hozzád hasonlóan). Szerinted egy homoszexuális nem lehet nemzeti érzelmű? Megmondanád, miért?
A kommunizmust és a neoliberalizmust emlegeted. Ez a kettő azért eléggé ellentétben áll egymással. Ha az egyiket vallja egy zsidó, az a baj, ha a másikat, akkor meg az. Döntsd már el, hogy mikor rossz egy zsidó szerinted! (Tudom, szerinted mindig.)
Nem próbállak meggyőzni, a jövőben sem próbállak meg, mivel úgy látom, eléggé mély gyökeret vertek a fejedben ezek a gondolatok, és egy percre sem vagy hajlandó megkérdőjelezni őket. Döntsd el magad, hogy ez mire utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!