Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A meleg kapcsolattal egyetértő...

A meleg kapcsolattal egyetértőeknek és a meleg kapcsolatban élőknek szól a kérdésem! Direkt jöttök ide és direkt provokáljátok a kérdéseitekkel a keresztényeket?

Figyelt kérdés

Különböző eseteket kitalálva, fordulatos történetekkel leírva az eseteteket.

Szerintem direkt csináljátok, holott a választ úgyis tudjátok Isten sem és az igaz keresztények nem fognak ezzel egyetérteni, ti meg nem akartok megszabadulni hanem éltek benne továbbra inkább megvárjátok Istennek az ítéletét ? szerintetek ennek

jó vége lesz ?

Ha el akarsz veszni és a pokolba szeretnél tartózkodni az örökkévalóságban akkor kövesd az érzéseidet, a propagandát amely az állítja ez jó, azonkívül hagyd figyelmen kívül a Biblia kinyilatkoztatásait és a keresztények figyelmeztetéseit.

Ha nem itt akarod (a pokolba) tölteni az örökkévalóságot akkor még Isten engedi és van időd és alkalmad rendezd a kapcsolatodat Istennel !

Térj meg a bűneidből különben neked kell kifizetned a tartozásodat Isten felé holott Jézus Krisztus meghalt a bűneinkért kifizette az árat, és feltámadott, hogy örök életed legyen az Istennel közösségben.

2013. jan. 22. 21:59
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

01:19

Te most tényleg azt akarod, hogy a homoszexualitás legyen illegális törvényileg is?

Csukják börtönbe a melegeket?

Vagy talán Auschwitz a nyerő nálad?

Imádkozz csak a templomodba, de takarodj az életemből!!!

Mégis mit képzelsz magadról!!

Ha tönkre akarod tenni az életünket, kicsinálunk.

Ne hidd, hogy hagyjuk magunkat! Előtt robbantjuk fel a Vatikánt.

2013. jan. 24. 02:04
 42/56 anonim ***** válasza:
100%

Megsebbzett Testvérem!

Szeretnélek néhány dologra szeretettel figyelmeztetni.:

"Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. Mert az Isten nem azért küldte el a Fiút a világba, hogy elítélje a világot, hanem, hogy üdvözüljön a világ általa. Aki hisz őbenne, az nem jut ítéletre, aki pedig nem hisz, már ítélet alatt van, mert nem hitt az Isten egyszülött Fiának nevében." János 3;16-17

"Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek! Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek; és amilyen mértékkel mértek, nektek is olyannal mérnek."

Máté 7;1-2

"Legyetek irgalmasok, amint Atyátok is irgalmas." "Ne ítéljetek, és nem ítéltettek. Ne kárhoztassatok, és nem lesz kárhoztatásotok. Bocsássatok meg, és nektek is megbocsáttatik." Lukács 6;36-38

"Az én juhaim hallgatnak a hangomra, és én ismerem őket, ők pedig követnek engem. 28Én örök életet adok nekik, és nem vesznek el soha, mert senki sem ragadhatja ki őket az én kezemből." János 10;27-28

"Mert most tükör által homályosan látunk, akkor pedig színről-színre; most rész szerint van bennem az ismeret, akkor pedig úgy ismerek majd, a mint én is megismertettem.

Most azért megmarad a hit, remény, szeretet, e három; ezek között pedig legnagyobb a szeretet. "

I.Kor.13;12-13

Kérlek, vigyázz, mit beszélsz Isten nevében, és óvakodj a botránkoztatástól. - Félek, hogy sokan a hasonló elutasító megnyilvánulások miatt nem mernek az Úrhoz fordulni. - mert elhitetik velük, hogy Isten nem szereti őket valamiért...-de az Ő szeretete végtelen, és nem személyválogató...

Áldjon meg az Úr és kívánom, hogy vezessen!

Szeretettel:

Magdi

2013. jan. 24. 06:46
 43/56 A kérdező kommentje:

Kedves Magdi !

Nekem írtál ?

2013. jan. 24. 08:56
 44/56 anonim ***** válasza:
Én sem értek teljesen egyet a kérdezővel de abban igazat kell adjak neki, hogy egy meleg pár ha örökbefogad gyereket akkor tizenévesen milyen szekálások és egyéb kiközösítést kell majd átélnie. Akinek nehéz ezt elképzelnie gondoljon bele úgy hogy ő nő fel egy ilyen kapcsolatban. Kösz, de ebből én biztos nem kérnék, és szerintem kevés ember szeretne felnőni két egynemű szülő mellett, ha hetero meg főleg!
2013. jan. 24. 11:02
 45/56 anonim ***** válasza:
0%

"Határozottan kitart amellett, hogy mindenki saját maga választja meg szexuális irányultságát."

Ezt nem lehet tudni bizonyos köröknek nem tetszik ha újra előkerül a homoszexualitás betegség mivolta. A szexuális vágy a fajfenntartást szolgálja csak az agyban lévő zavar okozhat eltérő szexualitást. Bizonyos tudományos műsorok már azt feszengették hogy hamarosan lehetővé válik hogy valaki olyan emberbe legyen szerelmes akibe eddig nem volt. Folytassuk tovább a gondolatmenetet innentől kezdve talán gyógyítható lesz a homoszexualitás akkor dől majd el igazán hogy ki mennyire élvezi az aberrált létet.

Nem választhatja meg de akaraterővel elfojthatja beteges aberráltságát. Mindenkinek más a szexuális igénye ez furcsa a normális embereknél de a melegek bemutathatják hogy mennyi is bennük a becsület és a büszkeség. Nem várom el ezt. Csupán azt várom ha nem képes elfojtani aberráltságát akkor legyen tekintettel a társadalmi és emberi értékekre. Vagyis éljen visszavonultan, véleményét és szexuális aberrációját tartsa meg magának és természetesen éljen úgy hogy nem lehet gyereke és nem házasodhat. Nincs megtiltva neki hiszen ha úgy dönt normálisan él természetesen lehet gyerek és lehet felesége is ez nincs megtiltva senkinek se. Erre nem lehet azt mondani hogy nincs választása hiszen választhat hogy vagy elvesz egy nőt és gyereket csinál neki és él normálisként ha nem akkor viselje a következményeket. Valamit valamiért.

"Amúgy gondolom hatalmas elégedettséggel tölt el, hogy szabadon beletaposhatsz másokba, "erős hátszéllel", ha már az emberi értékekről van szó..."

Vannak bizonyos erkölcsi szabályok ezek amelyek emberré tesznek. Nem ártásból és rossz szándékból mondjuk ezeket. Az viszont aki aberráltként él nem tisztel se erkölcsöt se emberiességet és követelőzik (gyerek, házasság) ne számítson szép szavakra. Nem én vagyok az aki elkezd uszítani és gyűlölködni az ilyen kérdéseknél hanem ti.

2013. jan. 24. 19:01
 46/56 rajcziz ***** válasza:

19:01-esnek

Szerinted az a megoldás, ha a homoszexuálisok (akik alatt érdekes módon kizárólag férfiakat értesz) beolvadnak a társadalomba, és "normálisként" élnek, családot alapítanak stb.? Tényleg ez lenne a megoldás? Tegye tönkre a saját életét (mert hogy elfojtja valódi énjét), a felesége vagy férje életét (mert hogy annak tudnia kell, hogy mi a helyzet a párjával) és a gyerekét is, aki szerintem ilyen körülmények között nem nőhet fel normális családi közegben. Ha szerinted ez egy megoldás, akkor csak gratulálni tudok.

Te választás alatt tehát azt érted, hogy az ember vagy marad önmaga, de akkor szégyellje magát azért, amilyen, vagy tagadja meg önmagát, és élete végéig tegyen úgy, mintha valaki más lenne.

Állandóan az erkölcsre hivatkozol. De ha egy homoszexuális "normálisnak" adná ki magát, tehát hazudna (!), szerinted erkölcsös lenne? Ha igen, elég fura erkölcsrendszered van. Viszont vajon bele van kódolva a társadalomba, hogy a homoszexuális kapcsolat erkölcstelen. Szerintem nem. Erkölcsből különben is rengetegféle létezik. Melyik válasszuk meg mérvadónak. A tiédet esetleg? Vagy valaki másét? És mi alapján?

Gyűlölködés és uszítás az, ha valaki a saját életére van hatással a kilétével (szexuális orientációjával) és esetleg többet akar önmagának, mint amennyit jelenleg kap?

2013. jan. 24. 19:32
 47/56 anonim ***** válasza:
0%

Én az emberi erkölcsről beszélek. Ebbe beletartozik az amit mi emberek évmilliók alatt kialakítottunk ez tesz minket emberré. Lehet beszélni itt kereszténységről, buddhizmusról, iszlámról, sintóról bár nem vagyok egy vallásszakértő. Soha nem volt egy férfias, büszke dolog a homoszexualitás mindig is elítélték mert egy normális ember undorodik tőlük. A melegek közel sem teszik tönkre az életüket nézd meg a válaszokat nem úgy írnak ide mint szegény szerencsétlen áldozatok aljas rágalmazók csupán akik felnagyítják az egész dolgot. A nemzeti egység elfojtása a cél. Vajon milyen érdekek húzódnak meg ezek mögött? Ez csupán költői kérdés mindketten tudjuk hogy a zsidók csinálják.

Természetesen szó sem lehet melegházasságról és gyerekről. A melegek pont azzal szokták megkülönböztetni magukat a pedofiloktól hogy ők két ember aki saját akaratából teszi ezt de egy gyerek hogy a büdös p*csába szólhat bele hogy két b*zi nevelje fel? Valamelyik kérdéshez talán ide linkeltem hogy két b*zi 4-5 10-16 éves fiúgyereket örökbefogadott mennyi beleszólásuk volt szerencsétleneknek? Akkor most mi is a különbség a pedofília és a homoszexualitás között? Mindkettő undorító de a b*zik fogadhatnak örökbe gyereket úgy hogy a gyerek nem szól bele. Szánalmas kettős mérce az egész. Nincs különbség a kettő között.

Az csupán az én magánvéleményem hogy éljen normális életet ne buzuljon. Törvényileg nehezen lehetne azt szabályozni ha nincs megfelelő emberi tartása és erkölcsi ereje az embernek. Ezért kell megkímélni a gyerekeket a melegpropagandától.

"Te választás alatt tehát azt érted, hogy az ember vagy marad önmaga, de akkor szégyellje magát azért, amilyen"

Nem. Az nem önmaga. Az emberek változnak az idő sok mindenen segít. Lehet hogy idővel belátja hogy ami tönkretette volna az életét az hogy ha aberrált lesz. Mást erre nem lehet mondani egy pszichopatának se mondhatjuk hogy legyen önmaga. De ha meg se próbál kigyógyulni akkor soha nem tudja meg hogy sikerülhet-e.

2013. jan. 24. 20:50
 48/56 rajcziz ***** válasza:
100%

Abban nagyon tévedsz, hogy a homoszexualitást mindig elitélték. Lásd példának az ókori Görögországot és Rómát, de még az elmúlt évszázadban is voltak olyan afrikai törzsek, akiknél a homoszexuális kapcsolat kialakítása a férfivá válás része volt.

Arra nem gondoltál esetleg, hogy akik ide írnak, azért nem szenvednek, mert felvállalták a homoszexualitásukat? Az ilyen ember, aki elfogadja magát, természetes, hogy nem szenved.

Én egy szóval nem mondtam, hogy támogatnám a homoszexuális párok adoptálási lehetőségét, már a gyerek beleegyezése nélkül. Épp a minap láttam a TV-ben egy érdekes dokumentumfilmet, ahol éppen ilyen háztartásokat látogattak meg (Amerikában). Voltak benne párok mindkét oldalról. Hát meglepődtem némelyek életvitelén (pozitív és negatív értelemben is). Viszont többségben azért a pozitív élmények voltak.

Sajnálom, hogy ilyen összeesküvés-elméletben élsz, és szerinted a homoszexualitásnak köze van a nemzeti érzelemhez, annak meg a zsidókhoz.

Nem tudom, miből gondolod, hogy a pedofília és a homoszexuálisok adoptálása ugyanaz. Elvégre ha valaki adoptál egy gyereket, nem fekszik le vele (feltétlenül).

Hadd mondjak neked egy példát. Ha valaki befesti a haját barnáról szőkére, attól ő már szőke lesz? Megváltozik a valódi énje?

Ui.:A "hangvételedet" (értem ez alatt elsősorban a szóhasználatodat) pedig kérlek, moderáld, mert engem sért, amiért csak annyiba veszel, hogy ilyen szavak alkalmazásával válaszolsz nekem.

2013. jan. 24. 21:07
 49/56 anonim ***** válasza:
100%

A barátommal már két és fél éve alkotunk egy párt. Nem csaltuk meg egymást soha, nem szeretkezünk a nyílt utcán, támogatjuk, szeretjük egymást. Nem tudom ebbe mi erkölcstelen lenne?

Rengeteg heteró ismerősöm van, akik csalják a párjukat, lenézően beszélnek a másikról gyakran. Ők mért vannak elfogadva? Te beszélsz itt kettős mércéről? Pont te? Amíg egy heteró pár szinte bármit megtehet, legyen az bármilyen közszeméremsértő, addig egy rendes meleg pár meg bujkáljon.

Én nem akarnék semmi extrát csinálni a párommal az utcán, de igenis sértő, hogy nem foghatom meg a kezét. Mért ne fejezhetném ki, hogy szeretem? Ezzel nem a testiséget hirdetném, hanem a szeretetet. De te IQ lájt ezt sose fogod felfogni.

2013. jan. 24. 21:18
 50/56 anonim ***** válasza:
Ja és a húszas éveink elején járunk. Meglehet nézni, hogy ilyen idősen hány heteró mondhatja el magáról, hogy ilyen kapcsolata van. És egyre több a monogám, komoly meleg kapcsolat.
2013. jan. 24. 21:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!