Tényleg létezik Isten által megszabadított meleg, vagy csak legenda? :D
Szia!
A kérdésedre a válasz: én elhiszem, hogy van ilyen, hogy Isten képes megszabadítani a melegségtől az embert. De elhiszem azt is, hogy ezt nem mindenkivel teszi meg.
Valami oka, célja biztos van annak, hogy te meleg lettél.
A filmet egyébként én is láttam, és engem is megfogott.
Nem tudom, mert én nem vagyok meleg.
Nekem az alap feltételezésem az, hogy mindenki biszex, a többi pedig pszichológiai alapokon múlik.
Nem az én dolgom elítélni a másikat. Te ismered valószínűleg önmagad, az Isten meg egész biztosan ismer téged és szeret, mint édes fiát.
Gondolom, hogy a melegségnek sem azonos az oka és a "mértéke", ha lehet ezt így mondani.
De tegyük fel, ha melegség genetikai lenne, akkor akik megtértek, lehet csak biszexek voltak.
Vagy az is lehet, hogy pénzt kaptak ezért a hazugságért, hogy mondják ezt.
Az ember képes legyőzni az ösztöneit is...
No de Isten is sok mindenre képes és bármit megtehet (csodákat)!
Egyesek szerint amúgy a melegséget démonok is okozhatják, de ebbe most ne menjünk bele.
A lényeg, hogy csak a meleg ember tudja, hogy milyen melegnek lenni.
Én azért még tanácsolom neked, hogy nézegessél nőket, csak hogy tényleg biztosra menj abban, hogy neked csak a fiúk jönnek be.
Most viszont teljesen kiürült a fejem és nem tudom, hogy mit akartam már írni :D
Egyébként miért van az, hogy sok ember, ha meglát két pasit csókolózni vagy meztelen, akkor elborzad a dolgoktól?
Pedig két emberi testről van szó...Ez abszolút pszichológia!
Soha nem fogom megérteni, hogy egy pasi miért undorodik két nőtől...
Na mindegy. További szép életet neked és Isten vigyázzon rád! Én nem utállak, keresztény tesókámnak tartalak:)
Szia.
Hát én csak meleg vagyok xD
Szóval nem igazán értek ilyen Istenes dolgokhoz, de bármi is legyen veled mindig magadat tartsad szem előtt ne mások véleményét, mégha az maga az istened is.
Szia!
Igen van ilyen!
Ne törődj bele ebbe az állapotodba! Keress egy olyan keresztény közösséget, ahol komolyan veszik a szellemi dolgokat és tudnak neked segíteni a szabadulásodban!
Üdv.
Szia !
A Biblia kinyilatkozza Isten véleményét ezzel kapcsolatban de nem csak ezt hanem azt is, hogy szereti az embereket jót akar velük tenni és nála nincs lehetetlen ő simán meg tud szabadítani ettől.
A problémád globális, ördögi dolog pontosan azért mert ellentmond Isten teremtésben kinyilvánított akaratának a földön férfi és nő együttélését hívják házasságnak ami ettől eltér az ördög munkája lázadása Istennel szemben jól megfogta az emberek ezzel a bűnnel kapcsolatban mert megmagyarázza genetikai okai vannak tehát eleve tagadja Isten létezését a másik magyarázata úgy érzem Isten nem ítél el Isten elfogadja együtt-érez velem ez szintén az ördög becsapása.
Isten véleménye ezzel kapcsolatban ma sem változott lásd Szodoma és Gomora ítélete, a Bibliából tudom a korszakváltásokat mindig megelőzi egy Isten elvei ellen való lázadás, és ezt Isten ítélete a kor lezárása követi, lásd a vízözön, Bábeli torony, Izrael ideglenes elvetése(nemzetek ideje) és most a mai korban ez az egyik globális probléma.
Küszöbön áll Jézus Krisztus eljövetele majd egy 7 éves időszak után a mai világrendszer megítélése és lezárása.
Ezt csak úgy lehet megúszni ha rendezed a kapcsolatodat Istennel az egyéni partizánakciók majd én tudom hogyan felfogás nem vezet eredményre ebben egy olyan gyülekezetben tudnak neked segíteni ahol részlehajlás nélkül követik Istennek akaratát, elveit a Biblia tanításait.
Nem hiszem, hogy létezik. Elnyomni lehet ezt, de megszabadulni tőle nem.
És azért, mert valaki arról beszél, hogy meggyógyult még nem jelenti azt, hogy tényleg így van, mint ahogy az a szerencsétlen állítja a videón. Szerintem, csak félelemből ment bele. Állítólag akkor lesz boldog az ember, ha elnyomja ezt és heteró életet él. Hát ez a srác nem tűnik boldognak, szerintem elég nagy törést okozhatott neki az, hogy elnyomta magában, mert ez nem bűn.
ajánlom figyelmedbe ezt a topikot:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
nem minegyik keresztény vallás tartja bűnnek, csak az ilyen homofób, mint a katolikus..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!