Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg létezik a halálfa?

Tényleg létezik a halálfa?

Figyelt kérdés

Először egy újságban olvastam, majd most a barátomtól hallottam róla. Az a legendája, hogy aki elalszik alatta az meghal és a fa beszívja a lelkét, aki eszik a halálfa gyümölcséből, az egy csupa rosszindulatú ember lesz és van a halálfa szára, amit ha letörnek és berakják valakinek az ágya alá, az másnap reggelre meghal.

Van ennek valóság alapja? Elég parás :SS

#legenda #halálfa
2012. nov. 26. 18:46
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
91%

Ez a fa szomorúvá tesz.

Találj már ki valami újat.

2012. nov. 26. 18:54
 2/33 A kérdező kommentje:
Nem értelek, de lécci ne itt éld ki magad.
2012. nov. 26. 18:55
 3/33 anonim ***** válasza:
86%
Létezik. És az a gond, hogy nem lehet tudni, hogy melyik fa az. Bármelyik lehet... Szóval a nehéz része az, hogy honnan lehet tudni melyik ez a fa.
2012. nov. 26. 18:55
 4/33 anonim ***** válasza:
95%
Hát persze,hogy létezik,de nekem a halálfa szárát nem az ágyam alá rakták,hanem be az ágyamba,de mivel nem rég eladtam a lelkem az ördögnek és halhatatlan vagyok, így sajna semmit nem ártott nekem :SS
2012. nov. 26. 19:02
 5/33 A kérdező kommentje:

Végre egy normális válasz. Tudsz még róla valamit előző ?

Mióta hallottam, félek hogy valaki az ágyam alá rakja a szárát :S

2012. nov. 26. 19:02
 6/33 anonim ***** válasza:
92%
Engem egyszer megtámadott egy halálfából készült szék, hát nem szabadultam egykönnyen, a kedvenc gatyám bánta.
2012. nov. 26. 19:05
 7/33 anonim ***** válasza:
Sztem rosszul tudod,mivel nem az ágy alá rakják,hanem az ágyba,pont akkor amikor alszol.Aki eszik a halálfa gyümölcséből,az pedig elkezd olyan dolgokban hinni,ami soha nem létezett,már majdnem mindenki evett ebből a gyümölcsből :SS
2012. nov. 26. 19:06
 8/33 A kérdező kommentje:

Lehet hogy tényleg ágyba rakás van, csak rosszul emlékeztem, de a gyümölcsöset biztosan úgy mondta, bár lehet hogy te többet tudsz róla.

Ha beteszik a szárát az ágyam alá, akkor azt érzem valahogy?

2012. nov. 26. 19:20
 9/33 anonim ***** válasza:
55%
Nem létezik ez, ez csak egy legenda.
2012. nov. 26. 19:32
 10/33 anonim ***** válasza:
A boszorkányfa szára már unalmas? :)
2012. nov. 26. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!