Tényleg létezik a halálfa?
Először egy újságban olvastam, majd most a barátomtól hallottam róla. Az a legendája, hogy aki elalszik alatta az meghal és a fa beszívja a lelkét, aki eszik a halálfa gyümölcséből, az egy csupa rosszindulatú ember lesz és van a halálfa szára, amit ha letörnek és berakják valakinek az ágya alá, az másnap reggelre meghal.
Van ennek valóság alapja? Elég parás :SS
Na látom törölve lett a kommentem... ettöl függetlenül még tény, hogy ugyan ez a kérdezö írta ki a boroszkányfás kérdéseket is :)
Csak, hogy elmondjam a modiknak a lényeget: Rakjátok össze a fa-val végzödö szavakat a következö szóval, mint pl. a "halálfa szára"
Ebböl talán már leesik, hogy trollkodik a kérdezö... kellett törölgetni engem :(
Egy olyan szó van, úristen, most mi lesz... Azért lettél törölve, mert elhülyéskeded az egészet és nem segítesz!
Ez az oldal nem azért van, hogy hülyeségeket irkáljunk a másik kérdéséhez, hanem hogy segítsünk neki...
Sosem fogom megérteni a hozzád hasonló, csupa rosszindulatú embereket, hogy miért csinálják ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!