Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tényleg létezik Isten által...

Tényleg létezik Isten által megszabadított meleg, vagy csak legenda? :D

Figyelt kérdés
Másodikos korom óta tudom magamról, de egy ideje már elfogadtam és úgy érzem, hogy Isten is elfogadja, most néztem meg az Imák Bobbyért c. filmet, gyerekkorom óta hiszek és bízom Istenben, körülbelül fél éve vagyok teljesen megtérve. Az Istennel való kapcsolatom szerint úgy érzem, hogy Isten nem ítél el(aki a Bibliával kapcsolatban írná, hogy egyértelműen tiltja, az nézze meg a filmet, sokféleképpen lehet magyarázni), de néha meginogok, valószínűleg az egyház és a társadalom nyomása miatt. Régen rengetegszer kértem Istent, hogy szabadítson meg, de egy ideje már nem, és kértem is tőle valakit magam mellé és meg is kaptam. Úgy érzem most, hogy ha már a társadalom egy része el fog majd ezért ítélni, legalább Isten fogadjon be, de nem szeretnék tévhitben élni. Nem érzem, hogy ez eltávolítana Istentől, sőt, ki tudja, lehet, hogy nem lennék hozzá ilyen közel, ha nem lenne ez. Az olyan kommenteket, hogy találjak magamnak egy lányt, vagy hogy ne legyen szerelmi és szexuális életem mellőzétek, mert nem szeretnék hazugságban élni és Isten iszonyú társas lénynek teremtett és romantikusnak, ez sem lehet véletlen... Hit gyülisek, Jehovások és egyéb szektásoktól nem szeretnék választ kapni, legfőképp protestáns, vagy katolikusok véleményét kérdezem:) 17/F

2013. jan. 21. 20:43
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Bocsánat javítanám magam: nem szekták és egyházak a világiasodottak(bár akad olyan is) hanem a tömeg keresztények akik maguk szája íze szerint éttelmeznek mindent....
2013. márc. 20. 07:59
 32/32 anonim ***** válasza:
29%
Igen, létezik Isten által megszabadított meleg, azaz volt meleg. Ebben a pillanatban olvasod a válaszát !!!
2014. máj. 16. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!