A meleg kapcsolattal egyetértőeknek és a meleg kapcsolatban élőknek szól a kérdésem! Direkt jöttök ide és direkt provokáljátok a kérdéseitekkel a keresztényeket?
Különböző eseteket kitalálva, fordulatos történetekkel leírva az eseteteket.
Szerintem direkt csináljátok, holott a választ úgyis tudjátok Isten sem és az igaz keresztények nem fognak ezzel egyetérteni, ti meg nem akartok megszabadulni hanem éltek benne továbbra inkább megvárjátok Istennek az ítéletét ? szerintetek ennek
jó vége lesz ?
Ha el akarsz veszni és a pokolba szeretnél tartózkodni az örökkévalóságban akkor kövesd az érzéseidet, a propagandát amely az állítja ez jó, azonkívül hagyd figyelmen kívül a Biblia kinyilatkoztatásait és a keresztények figyelmeztetéseit.
Ha nem itt akarod (a pokolba) tölteni az örökkévalóságot akkor még Isten engedi és van időd és alkalmad rendezd a kapcsolatodat Istennel !
Térj meg a bűneidből különben neked kell kifizetned a tartozásodat Isten felé holott Jézus Krisztus meghalt a bűneinkért kifizette az árat, és feltámadott, hogy örök életed legyen az Istennel közösségben.
"Néhány kérdésem volna az ilyen kapcsolatban élőkhöz ha majd adoptáltok gyermeket és felcseperedik akkor a hagyományos családmodell helyett két azonos nemű szülőt lát nagy valószínűséggel ő is ezt fogja követni vajon ő is így született ?"
Ilyen nincs. A meleg párok gyerekei nem lesznek nagyobb százalékban melegek, mint általában. Ebből is látszik, hogy ezt nem lehet belenevelni senkibe.
Néhány kérdésem volna az ilyen kapcsolatban élőkhöz ha majd adoptáltok gyermeket és felcseperedik akkor a hagyományos családmodell helyett két azonos nemű szülőt lát nagy valószínűséggel ő is ezt fogja követni vajon ő is így született ?
És majd hogy magyarázod el neki a szomszéd gyereknek miért van
apukája és anyukája ? neki meg miért van két apukája vagy két anyukája ? ez elég fura lesz neki.
Nem baj ha egy sérült lelkivilágú gyermek nő fel, eltorzult felfogással ilyen embereket fognak kitermelni a meleg párok adoptálásai a társadalomba nem gondoljátok?
Nem fogja követni, hacsak nem homosexuális. Hogyan lehet elmagyarázni? Elég egyértelműen: vannak heteroszexuálisok és vannak nem azok. vagy a gyerek inkább nőjön fel család nélkül? Nem tűnik fel, hogy lelki sérüléseket azok okozzák, akik olyan dolgokat állítanak, mint te?
Miért lenne torz gondolkodású az, aki ezt elfogadja? Azért mert valakiknek ez nem tetszik? Azaz nem tetszik nekik más boldogsága? Ez melyik erény is? Elfelejtettem.
Egyébként kb. 7-8 éves koromtól tudom, de csak kb. 12 éves koromban tudtam meg mi ez, a neve, stb.
*Amilyen elfogadó ez a világ, hidd el, senki sem magának választja. Van fogalmad, hány barátot, a saját családomat kellett végighallgattnom kussolva, miközben fujjulták így a b*zikat, meg úgy? Miközben mosolyognam és bologatnom kellett, hogy hú de igazuk van?
Minap pedig a villamoson végig kellett hallgatnom két jóságos ember párbeszédét arról, hogy a homokosok soha nem fogják megtalálni az igazit, soha nem fognak boldogan élni, olyan nincs, stb. stb.
És tuti nem én vagyok az egyetlen, akik az ilyen emberek miatt szenvednek és nem lehetnek őszinték szinte senkivel, legtöbbször a saját szüleikkel, testvéreikkel sem. Szerinted ezt valaki magának választja? Ha még mindig azt hiszed, szörnyen buta vagy.
Ugyanúgy vedd, minthogy te sem tudnál heteroként soha együttlenni egy azonos neművel. A melegek pontosan ugyanezt érzik az ellenkező neműekkel.
Nem tudom már hol olvastam, de nekem kitűnően megfogalmazza a kereszténységgel szembeni véleményemet ez a kétsoros:
"Egy olyan örökkévalóság soha nem lehet jó, ahol az emberiség egy része örökké szenved."
És tényleg: hogyan lenne képes egy jóérzésű ember a mennybéli állapotban létezni, hogy közben mások, esetleg ismerősei a pokolban vannak?
És még néhány dolog, ami miatt a földi élet voltaképpen értelmetlennek minősül a keresztény hit szerint, és mint olyan, magát a bűnt és jóságot is megkérdőjelezi:
„Sem az erény jutalmát nem remélik, sem a tiszta lelkek díját nem tudják becsülni. Isten ugyanis halhatatlanságra teremtette az embert, és saját lényének képmásává tette.”
„A feltámadáskor nem házasodnak, férjhez nem mennek, hanem olyanok lesznek, mint az Isten angyalai a mennyben.” (Mt 22,30)"
Miért élt az ember, ha olyan állapotba kerül, amelyik egyáltalán nem hasonlít ahhoz, ami korábban volt?
Miért mérvadó az Istennek, hogy a rövid földi pályafutása alatt miként cselekedett az ember, ha később úgyis másként támad fel? Miért nem nyerhet minden bűnös feloldozást, csak az, aki könyörög azért?
Igen-igen szóval Isten megteremtette Ádámot és Évát akiknek ha jól tudom 33 gyerekük született és ők egymással (!)létesítettek szexuális kapcsolatot, persze ez akkor nem volt probléma mert ők közelebb álltak a tökéletességhez...aha értem. Aztán mivel Éva evett a gyümölcsből ( nem alma ez sehol sincs!) az egész emberiséget megbélyegezte ( lényegében 2 ember alapján), vagyis több milliárd embert olyanért amit el sem követett. Aha értem... Na de térjünk a lényegre! Teljesen mindegy, hogy vele született vagy később alakult ki kérdés az lehet-e vagy megéri-e változtatni, továbbá egy egész életet hazugságban leélni, más életét tönkretenni. Isten megteremt igényekkel, szükségletekkel (Maslow piramist ajánlom figyelemetekbe) és ennek a lehetőségével, legalább addig eljuthatnátok, hogy ez nem választás (a vonzódás) és utána elvárja, hogy végig szenvedjem az egész életem. Habár a Te hozzád hasonlók gondoskodnak róla... Lényegében itt is szenvedek és utána még a POKOLRA is kerülök. Még egy személyes megjegyzés: milyen ember az aki képes egy olyan istenben hinni aki egy örökkévalóságig képes szenvedést okozni egy embernek,bármit is kövessen el? (vagyis nem örökké tudom, mielőtt belekötnél de majdnem)
Kérdésre is válaszolva: Nem, sőt egyáltalán nem provokálok senkit még ha igaza sincs... Pontozhattok le!!!
"A meleg kapcsolattal egyetértőeknek és a meleg kapcsolatban élőknek szól a kérdésem! Direkt jöttök ide és direkt provokáljátok a kérdéseitekkel a keresztényeket?"
A bicska kinyílik a zsebembe.
Most már látom, hogy ez a dolog negatív szellemi folyamat eredménye ami beletorkollik egy új rövid életű rendszerben amiben ez legalizálódik,
lehet társadalmilag is.
Az emberek teljesen jól érzik magukat benne ha felkínálja Isten a szabadulást belőle keresztényeken keresztül csak elutasításra talál, tehát düböröghet
a BŰN ÉS A TÖRVÉNYTELENSÉG !
És azt is megértem miért utasítjátok el a Bibliát mert nem fogadja el nem legalizálja a tetteiteket.
Timótheushoz írt II. levél 3, 1-4:
1. Azt pedig tudd meg, hogy az utolsó napokban nehéz idők állanak be.
2. Mert lesznek az emberek magukat szeretők, pénzsóvárgók, kérkedők, kevélyek, káromkodók, szüleik iránt engedetlenek, háládatlanok, TISZTÁTALANOK,
3. Szeretet nélkül valók, kérlelhetetlenek, rágalmazók, mértéklétlenek, kegyetlenek, a jónak nem kedvelői.
4. Árulók, vakmerők, felfuvalkodottak, inkább a gyönyörnek, mint Istennek szeretői.
A Tisztátalan más fordításokban más szavakkal
(Istentelen-Szentségtelen-Elvetemült)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!