Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A meleg kapcsolattal egyetértő...

A meleg kapcsolattal egyetértőeknek és a meleg kapcsolatban élőknek szól a kérdésem! Direkt jöttök ide és direkt provokáljátok a kérdéseitekkel a keresztényeket?

Figyelt kérdés

Különböző eseteket kitalálva, fordulatos történetekkel leírva az eseteteket.

Szerintem direkt csináljátok, holott a választ úgyis tudjátok Isten sem és az igaz keresztények nem fognak ezzel egyetérteni, ti meg nem akartok megszabadulni hanem éltek benne továbbra inkább megvárjátok Istennek az ítéletét ? szerintetek ennek

jó vége lesz ?

Ha el akarsz veszni és a pokolba szeretnél tartózkodni az örökkévalóságban akkor kövesd az érzéseidet, a propagandát amely az állítja ez jó, azonkívül hagyd figyelmen kívül a Biblia kinyilatkoztatásait és a keresztények figyelmeztetéseit.

Ha nem itt akarod (a pokolba) tölteni az örökkévalóságot akkor még Isten engedi és van időd és alkalmad rendezd a kapcsolatodat Istennel !

Térj meg a bűneidből különben neked kell kifizetned a tartozásodat Isten felé holott Jézus Krisztus meghalt a bűneinkért kifizette az árat, és feltámadott, hogy örök életed legyen az Istennel közösségben.

2013. jan. 22. 21:59
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
75%

Kedves kérdező!

Milyen jogon provokálod itt a homoszexuálisokat?

A szexualitását az ember nem tudja megváltoztatni, de a vallását igen.

Melegként kikérem magamtól, hogy így rám támadj.

Mégis kinek képzeled magad?

2013. jan. 23. 11:21
 22/56 anonim ***** válasza:
58%
Biblia = Mein Kampf
2013. jan. 23. 11:21
 23/56 anonim ***** válasza:

Semmi értelme vitába bocsátkozni valakivel, aki bizonyíthatatlan dologban hisz.

Ha én azt mondom, hogy a vas nem vonzza a mágnest, valaki más pedig azt mondja, hogy vonzza, akkor azt mi magunk ellenőrizhetjük. A vallás dolgait azonban lehetetlen ellenőrizni, hiszen semmire sincsen bizonyíték, az ellenkezőjére sem.

Éppen ezért számít hitnek az ateizmus is, ami ugyanolyan alapokon nyugszik, mint az istenhívő állapot.

Van egy South Park epizód, amiben vicces módon kifejezik a lényeget. Egy csoport ember a pokolra kerül, még katolikusok is. Felháborodva megkérdezik, hogy akkor ki jut a mennybe? A válasz: a mormonok.

Hiába hisz tehát valaki valamiben, a választ csak a halálunkkor kapjuk meg. Minden ami addig van csak hit. Én abban hiszek, hogy az Isten nem rendelkezhet semmiféle gyarló emberi tulajdonsággal, mert az ember fölött kell állnia. Ez pedig az ember számára felfoghatatlan, tehát könyvet sem lehet írni róla. Az Isten az ember lelkében van, és megfoghatatlan.

2013. jan. 23. 12:02
 24/56 A kérdező kommentje:

Szia !

Milyen jogon provokálod itt a homoszexuálisokat?

A szexualitását az ember nem tudja megváltoztatni, de a vallását igen.

Melegként kikérem magamtól, hogy így rám támadj.

Mégis kinek képzeled magad?

Nem provokálás segíteni akarok, egyébként te így születtél? vagy ilyenné lettél ?

Ha azt állítanád így születtél azt kérdezném honnan tudnád ezt a születésed állapotában ?

Mert a kettő között különbség van ha ilyenné lettél akkor egy külső erő változtatott ilyenné, keresztényként megtapasztaltam Isten tud segíteni olyan dolgokban amiket az ember nem tud magától megoldani és ez egy éppen ilyen probléma nem támadtam senkire csak elmondom az Igazságot ezzel kapcsolatba.

Ja és nem szoktam képzelődni magamról semmit tisztába vagyok ki vagyok.

2013. jan. 23. 12:05
 25/56 anonim ***** válasza:

Én nem változtam. Mindig is meleg voltam. Soha egy percig sem voltam hetero. Amióta az eszemet tudom ilyen vagyok. Minden egyes közhely és sztereotípia illett rám.

Egyszerűen ilyen vagyok.

2013. jan. 23. 12:13
 26/56 anonim ***** válasza:
El se tudom képzelni, hogy milyen lehet heteroként élni.
2013. jan. 23. 12:15
 27/56 A kérdező kommentje:

23-as válaszadónak !

Szia !

Minden valós dologra van bizonyíték akár fizikai akár szellemi, a vallás dolgaiban a Biblia ad útmutatás és mindig beigazolódik Igaz az a könyv ezt én is és sok-sok millió keresztény megtapasztalta éppen ezért én erre Isten beszédére építem az életemet és nem egy rajzfilmsorozatban elhangzó válaszra.

A választ azok kapják meg halálukkor akik nem hittek Istenben és a földön elutasították az Evangélium üzenetét akik nem így tették hanem megtértek és rendezték a kapcsolatukat Istennel megtapasztaltak a válaszból már itt a földön.

Az Isten akkor van az ember lelkébe ha az ember beengedte az életébe, amúgy valóban Isten megfoghatatlan.

2013. jan. 23. 12:16
 28/56 rajcziz ***** válasza:

Kedves kérdező!

Egy dolgot jegyezz meg: az igazság nem egy! Mindenki számára más az igaz. Egy hindu a saját hitét látja igaznak, tehát azt követi. Egy zsidó megint a saját vallásából indul ki, és azt látja érvényesülni a világban. Egy muzulmánnal, egy kereszténnyel stb. pontosan ez a helyzet. Valaki azt vallja, hogy a világunkat kizárólag fizikai törvények irányítják - számukra ez az igazság. Nem létezik egy állandó igazság. Valaki számára ami szerinted igazság, valójában nem az.

Nem állíthatod száz százalékosan, hogy valami igaz. Azt, hogy szerinted igaz, vagy a te életedben ez érvényesül, igen; de általánosságban nem. Igazság, már ha létezik egyáltalán, akkor csak a gondolatok szintjén.

2013. jan. 23. 12:29
 29/56 A kérdező kommentje:

Néhány kérdésem volna az ilyen kapcsolatban élőkhöz ha majd adoptáltok gyermeket és felcseperedik akkor a hagyományos családmodell helyett két azonos nemű szülőt lát nagy valószínűséggel ő is ezt fogja követni vajon ő is így született ?

És majd hogy magyarázod el neki a szomszéd gyereknek miért van

apukája és anyukája ? neki meg miért van két apukája vagy két anyukája ? ez elég fura lesz neki.

Nem baj ha egy sérült lelkivilágú gyermek nő fel, eltorzult felfogással ilyen embereket fognak kitermelni a meleg párok adoptálásai a társadalomba nem gondoljátok?

2013. jan. 23. 12:36
 30/56 anonim ***** válasza:
100%

"A meleg kapcsolattal egyetértőeknek és a meleg kapcsolatban élőknek szól a kérdésem! Direkt jöttök ide és direkt provokáljátok a kérdéseitekkel a keresztényeket?"

Egy valamit felejtesz el kérdező! Ez nem egy keresztény fórum! Ennek a helynek az a neve, hogy GYakori Kérdések. Ha valaki idejön és kérdez valamit a vallás topikban, akkor az nem a keresztények elleni provokáció. Ha ezt a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia honlapján tenné, akkor megérteném, hogy provokációnak érzed, de EZ ITT NEM a keresztények vallási fóruma, hanem egy BÁRKI számára elérhető információs oldal, legyen az meleg, zsidó, muzulmán vagy ateista!

Egyébként sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ti csak a vallási dogmákat tudtátok magatokévá tenni, a keresztény szellemiséget nem és te és a hozzád hasonló emberek okozzátok a legtöbb kárt a saját vallásotoknak és a saját egyházatoknak.

2013. jan. 23. 12:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!