Terhesség elleni védekezés?

Töftöf, te melyik dimenzióban élsz? A mai világban ki engedhet meg magának akárcsak 4 gyereket? Valakinek 1 is sok. Te azt mondod, hogy mindig áldás, viszont annak egy átok, akinek minimálbérből albérletben kell felnevelnie a gyerekét.
A segélyből élő primitív népek gondolják úgy, hogy gyerek születhet korlátlanul, majdcsak felnevelik valahogy, aztán ha a gyerekből nem lesz semmi, az se baj.

Az vállal 4 vagy több gyereket, aki nem csak önmagáért él, akinek nem a pénz a minden, akit nem csak a pénz boldogít, akinek nem kell a boldogsághoz külföldi út, műszempilla, havi vagy heti fodrász, 30 pár cipő, márkás ruha, drága szilveszteri mulatság, és még sorolhatnám.
Végtelenül bízok Istenben és a gondviselésben. A gyerekeim nem kapnak méregdrága játékokat, attól nem lesznek boldogabbak, viszont nem vonom meg tőlük a legdrágább kincset: a szeretet. Naponta többször elmondom nekik mennyire fontosak nekem, milyen értékesek és milyen sokat érnek. Valóban, nem járnak Nike-ban, sem Adidas-ban, de nem fáznak és nem éheznek.
Ők maguk vették észre, hogy míg a másik gyereknek megvan minden évben a külföldi út, addig az anyját nem is látja, apja meg már más nőnél él.
Nem pénztől függ a gyerek NORMÁLIS felnevelése! Nézz bele a terheses részbe, anyukák költenek súlyos tíz, meg százezreket arra, hogy KÜLÖN legyen a gyereke születés után azonnal. Kiszakad a baba a békés anyaméhből és azonnal félrerakják, hogy anyu, apu nyugodtan tudjon kufircolni! Nagyon komoly... Aztán, hogy ne zavarjon vesznek neki drága játékokat, de ők maguk hozzá nem érnének. Van már etetőszék, meg hintáztatószék, kiságy, járóka, és minap cumisüvegtartót is láttam.
Én nem vettem ilyeneket, viszont van hordozókendőm, születése óta hordozom. Ha megyünk valahova, akkor rajtam van, ölelem, és ő is ölel. Ha megijed, akkor hozzám bújik.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem a felnevelés kerül sokba, hanem az, hogy távol tartsuk magunktól.
Iskola: no, az valóban sok. Havi 5 ezer a kaja a lányomnak. Fiaim nem esznek iskolában, idehaza teszik a saját főztömből. Sütni szoktam, még azt sem kell vegyen a suliban (a sütés nem drága, csak azt hazudják a lusták).
Az iskolakezdés: húzós, de van rá 1 évünk mindig, hogy összehozzuk a rávalót. Nem kell a Budmill táska, fele annyiból is lehet iskolába járni. Sőt, örökölni is szoktak egymástól, mert megtanulták, hogy vigyázni kell a dolgokra. Ők nem értik, hogy mi jó abban, ha egy gyerek csúszkának használja a ruháját, vagy holmiját.
Valóban, a kettesben töltött időben híján vagyunk, de ezt vállaltuk. Megesett, hogy pihennem kellett (legfőképp szülés után), akkor a család elvállalt egy-egy gyereket, így tudtam szusszanni, de ettől még élvezem őket.
Jó lenne még, de az egészségem nem engedi meg. Örülünk, hogy a legkisebbünk is megmaradt, mert nála 25 hetesen beindult a szülés. Isteni gondviselés volt, hogy éppen a kórházban mentem vizsgálatra, azonnal vittek a szülőszobába.
Ja, még valami: egyik gyermekem fogyatékkal született és ezerszer megköszöntem már, mert egyrészt rajtunk is sokat formált, másrészt olyan jó ember már alapból, amilyen én csak álmodozhatok, hogy leszek valaha. örülök, hogy az édesanyja lehetek neki.
Hosszú lettem... azért, mert emberi önzésnek tartom azt, amikor a pénzre fogják a gyerekszámot. Azért is, mert undorodom attól, hogy míg engem megszólnak, addig egy abortuszosnak glóriát emelnek a feje fölé.
Undorodom attól, hogy azt kineveti a világ, aki testet takaró ruhában jelenik meg, de az normális, ha kinn van valakinek a melle, segge, pedig férjes. A válást, megcsalást normális dologként kezelik, pedig az emberek szenvednek tőle!
Kinevettek minket, mert szerintetek mesében hiszünk. Én sajnállak benneteket, mert egyszerűen annyira vakok vagytok, annyira nem láttok tovább önmagatoknál és minden egyébnél, ami szenvedést okoz, hogy már fáj.
Házasságon kívüli szex eredménye: összetört szív (nő többet vár, férfi csak kanos volt), nem kívánt terhesség, abortusz, nemi betegség, stb. Nem lenne egyszerűbb tisztességesen élni? Mert a Biblia erről szól: a tisztességről.
Befejezem, mert ez már valóban túl hosszú, úgysem olvassátok el.

Kedves Válaszom!
Amint az írásodból kiderül, neked nincsmiért tisztelni engem, nekem viszont van miért téged. És 31-esnek mondanám, hogy már felhoztam rád 2 ellenpéldát, válaszom a harmadik. Aki szeretettel teljes, annak a gyermek ajándék.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!