Honnan vehetem észre h hormonzavar vagy terhesség?
terhességi teszt az aktus után 10-14 nappal a reggeli vizeletből... és a para elmúlik!
2012. dec. 28. 20:36
2/11 A kérdező kommentje:
ez az h nem akarom megijeszteni ezzel , mert kiborulna ő is meg én is még jobban...
3/11 A kérdező kommentje:
"tudom h a szüzesség elvesztése hormonzavarral jár"
Apád f.szával jár! Nem hormonzavarral, te suta!
2012. dec. 28. 21:28
Nem tudod sehogy máshogy.
Vagy készítetek bizonyítékot vagy várjátok a mesi eljövetelét. És izgultok.
Erre a tudomány jelen állása szerint nincs jobb módszer.
Nem tudományos módszerekkel élve: menjetek el egy médiumhoz. Talán a szellemek megmondják neki. (ha hisztek az ilyenekben)
2012. dec. 29. 08:59
Először is biztosítsd, hogy mellette vagy! Nem úgy értem, hogy gyereketek lesz és amiatt, hanem mert biztos ő is ideges. Tudom, mert voltunk hasonló helyzetben a barátommal, és sokat számított, hogy foglalkozott velem. Én mondjuk magamtól megvette a tesztet, 800 ft volt asszem, nem nagy pénz, ennyit tegyetek meg érte! Aztán utána majd meglátjátok (meg h normálisan meg jön-e neki).
A szüzesség elvesztése nem jár hormonzavarral egyébként. :)
2012. dec. 29. 22:23
7/11 A kérdező kommentje:
egy kérdés, (amugy ezt olvastam h azzal jár meg páran beszámoltak ilyennel de mind1 az nem lényeg) elvettem neki , második gumi elszakadt vettem neki 72 orás tabletát . de ugye az is h elvetem meg a tabletta is okozhat neki h késik neki plusz ha streszeli magát. ezért aggodom. de am biztosan nem mentem bele mert utána haza jöttem lecsekoltam és akk jot ki . jah és még 45 percent belül bevete .
8/11 A kérdező kommentje:
am meg köszönöm a válaszokat
9/11 A kérdező kommentje:
és nem tudom mennyit számit , 2 nappal azután történt ez h befejeződött neki , honnan tudhatom h ha valami nem stimmel vele, igazábol én parázok ennyire ezen nem ő . ő neki nem merem elmondani se mert megilyendne be stresszelne és az is még egy ok h késsen neki .
10/11 A kérdező kommentje:
és most még egy vmi amiatt parázom , azután két nappal vagy is tegnap volt egy kis oral , után letöröltem én is meg ő is a kezéről wc papirral mert az volt kéznél hirtelen . utána nem sokra rá elment pisilni, ebből lehet vmi tré ? kajak kikészitem már magma ezzel am . mondtam neki h nem less többé köztünk semi addig amig ez kinem derül és benem tölti a 18 at .ebbe egyeztünk me.
Kapcsolódó kérdések: