Terhesség vagy hormonzavar?
Figyelt kérdés
Szombaton nagyon görcsöltem,feszült a mellem is,mint menstruációnál szokott,de nem jött meg rendesen!Barna folyásom volt,és egy kicsit véres is!Egyébként aznap kellet volna megjönnie..Gyógyszert szedek és ebben a hónapban kihagytam véletlenül 3 szemet,amit rákövetkező nap mind bevettem!Mi lehetett az oka?2012. júl. 30. 22:03
1/10 anonim válasza:
És védekeztél óvszerrel a 3 szem kihagyása előtt és után?
Mert ha nem, akkor időszerű lenne egy terhességi teszt.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem védekeztem.
2012. júl. 30. 22:10
3/10 A kérdező kommentje:
Véres is volt,nem lehet,hogy vetélés?De én inkább a hormonzavarra gyanakszom!
2012. júl. 30. 22:12
4/10 anonim válasza:
Ha nem védekeztél, lehetsz terhes, ennyi.
És három szemet egyszerre? Normális???
5/10 A kérdező kommentje:
Lehetek persze,de ezt inkább kizárom!Igen,annyit vettem be!Valószínűleg ettől lehet?!
2012. júl. 30. 22:14
6/10 anonim válasza:
Vetélésnél vérzés is lenne.
De nem értem miért nem védekeztél, ha kihagytál 3 tabit. Már 1 tabinál is van esély a terhességre, nem hogy 3-nál.
Egyébként olyat sem lehetne csinálni, hogy egyszerre beveszel 3-4 tabit....
Amikor kihagytál 3 szemet, akkor meg kellett volna tartani a 7 nap szünetet és új levelet kezdeni.
Összevissza kavartad a dolgot, és még ráadásul nem is védett így.
Ha nem jön meg normálisan, akkor tesztelj...
7/10 anonim válasza:
Ha vetélés lett volna, akkor nem csak kicsit fájt volna a hasad, hanem nagy fájdalmaid lettek volna.
8/10 A kérdező kommentje:
Véreztem egy kicsit..
2012. júl. 30. 22:16
9/10 anonim válasza:
Istenem, aki nem tudja hogy kell szedni, minek szedi? SOSE szedünk be még 2 szemet se egyszerre, nemhogy 3-t, 3x annyi hormont kap a szervezeted...
10/10 anonim válasza:
minden gyógyszerre rá van írva hogy utólag nem lehet pótólni egyszerre,többet ne csinélj iylet mert komoly köevtekzményei is lehetnek... most szépen kiütötted valószinüleg a hormon rendszeredet. Beszélj egy nőgyógyásszal mindenképp. Az elfelejtett gyógyszert csak 12 órán belül lehet pótolni és csak egyet. Csinálj tesztet hogy terhes vagy-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!