Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez hormonzavar? Többi lent.

Ez hormonzavar? Többi lent.

Figyelt kérdés
Januartol-februartol kezdodott, 35 40napra jött meg, marciusban 45napra, aprilis 45nap, majusban 47nap.(megvolt 4napig) azóta meg sem jött, (idegességen kívül,mást nem érzek, depresszió, 4éve..)2napig valami barnas folyt, vannak szemölcseim mar leszedték de visszanőtt,
2012. júl. 14. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Így ennyi alapján vagy igen vagy nem. De a szemölcsöknek ehhez semmi köze, nagyon sokszor visszafertőződnek vele az emberek, nem kell hozzá hormonális rásegítés. Menj orvoshoz.
2012. júl. 14. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
A ciklus probléma mindenképp hormonproblémára utal. menj el nügyógyászhoz. A barna folyás is azért volt mert próbálkozik a szervezeted, dolgozik csak valami nem ok. Mindenképp menj orvoshoz hogy kiderüljön mi billent meg.
2012. júl. 14. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen a problémám.Kedden megyek orvoshoz, ha szeretnéd elmesélem majd, hogy mi volt.14L
2012. júl. 14. 21:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, en 20eves vagyok.. de rendben köszi.
2012. júl. 15. 08:45
 5/7 A kérdező kommentje:
teszteltem, terhes nem vagyok.
2012. júl. 16. 12:31
 6/7 anonim válasza:
És január illetve február előtt rendszeres volt a mensid vagy már akkor is csúszott, kimaradozott?
2012. júl. 19. 22:30
 7/7 A kérdező kommentje:
azelott 30napra megjött mindig.
2012. júl. 20. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!