Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Honnan vehetem észre h hormonz...

Honnan vehetem észre h hormonzavar vagy terhesség?

Figyelt kérdés
oké röviden , bnömnek elvettem szüzességét(védekeztünk), , de a második gumi elszakadt igy hát elmentünk enni 72 orás tabletátt amit még 45 percent belül bevett, nem mentem el benne mert mikor haza jöttem elmentem fürdeni és ugy mondd ellenöriztem és akk löttem ki mindent , ezért mondom 100% h nem mentem el benne. de tudom h a szüzesség elvesztése hormonzavarral jár , de viszont tudom h a terhesség jele is megegyeznek ezzel. szoval honnan tudhatom melyik . igazábol biztos vagyok benne h nem terhes de valahogy még is parázok és nem tudom mért. valaki megtudna nyugtatni ezzel kapcsoatban .ja am bnöm 16 én 18 vagyok.

2012. dec. 28. 20:35
1 2
 11/11 anonim válasza:
Mi újság veletek? Megnyugodtatok? 23/L
2013. márc. 4. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!