Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Terhesség elleni védekezés?

Terhesség elleni védekezés?

Figyelt kérdés
Szeretném tudni hívő testvéreim ti hogyan védekeztek ?? Mi a legbiztosabb? Persze tudom ,hogy az egyház nem fogad el nagyon semit,csak a hőmérőzést,igen ám, csak már mink nagyon sokan vagyunk ez végett! Csak hívők írjanak!! Köszönöm!!
2012. dec. 30. 11:37
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Csak engem taszít a gondolat, hogy belenyúljon egy tabletta a hormonháztartásomba (célozva a petesejt érést gátlóra)? Olyan jól működik, nem biztos, hogy ez kellene a nőknek.

Bár a férfiaknak nagyon kényelmes megoldás.

2012. dec. 30. 15:09
 22/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2012. dec. 30. 15:14
 23/36 anonim ***** válasza:
61%

"A pápa is azért van a gumi ellen, mert paráználkodás során szokták használni.

Amúgy ki lehet húzni előbb."

Mert paráználkodás során használják... és akkor már a házasok se használhassák, ha még nincs kellő anyagi háttér egy gyerek felnevelésére. Ha így van vele, akkor miért nem tiltja be a mise bort, hiszen a bort egyesek arra használják, hogy a sárga földig részegedjenek le vele.

A következő szólni fog neked, és minden szexuálisan felvilágosulatlannak, aki nem figyelt biológia órán: kihúzhatod előbb, és oda élvezhetsz ahova akarsz, de az aktus közben a nőbe jutott előváladék tartalmazhat spermákat, amitől ugyancsak teherbe lehet esni.

2012. dec. 30. 17:50
 24/36 anonim ***** válasza:

Utolsó választ nem értem. a pápás válasz pont hogy a gumi mellett szól, nem ellene.

Hogy van más alternatíva is, mint a gyerekcsinálás, mert a szex ugye azt okozza.

De a paráználkodás a házasságon kívüli szex, ha már azt csinálja az ember, akkor védekezzen valahogy, nem?

2012. dec. 30. 18:01
 25/36 anonim ***** válasza:

Nem szoktam a pápa kijelentéseit követni, de én pont téged nem értelek, hogy a töftöf által megfogalmazott kijelentés hogy lehet a gumi mellett?

Vagy ez egy olyan rejtetett irónia, ami elég kacifántosan van megfogalmazva?

2012. dec. 31. 01:09
 26/36 anonim ***** válasza:
Nem szoktam a százalékokon lovagolni, de a mostani 53%-ból azt veszem észre, hogy lehet, hogy valahol nincs igazam. Légyszíves, mondja meg valaki, hogy hol tévedek, mert sokan csak lepontozni tudnak, de én érveket szeretnék a kijelentésem ellen.
2012. dec. 31. 01:12
 27/36 anonim ***** válasza:
Itt hülye bunkó és ráadásul bigott vallásos emberek (is) pontoznak, ezért a lepontozás inkább érdem itt, mint probléma.
2012. dec. 31. 01:18
 28/36 anonim ***** válasza:

Én most tényleg nem értem, hogy ezen mit nem lehet érteni:

" Mi a bűn? A paráznaság és a

gyilkosság. Ti házasok vagytok,

tehát paráznaság nincs. A

tabletta, abortusz mind

gyilkosságok, hiszen onnantól

ember az ember hogy a

hímivarsejt behatol a petesejtbe.

A gumi nem gyilkosság. A pápa is

azért van a gumi ellen, mert

paráználkodás során szokták

használni."

Megválaszolta a pápás felvetést. Teljesen értelmes válasz, és nincs más értelme, csak ami le van írva.

2012. dec. 31. 08:50
 29/36 anonim ***** válasza:
Ha előbb kihúzod a vaginából, attól még nem kell, hogy megszakadjon az együttlét.
2012. dec. 31. 12:04
 30/36 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem ez egy értelmetlen vita, a gyarmek ugyanis mindig áldás. Bethoven 9. gyermeknek született, mind a 8 idősebb testvére beteg volt. Úgyhogy senki ne mondja, hogy már elég sokan vannak stb. Ismerek olyan házaspárt, akiknek 13 gyerekük van, és az apa egyszer megkérdezte az anyától, hogy "mit csináltunk mi azzal a rengeteg (szerintem havi 1 óra) szabadidőnkkel, amíg csak 7 gyerekünk volt?".
2012. dec. 31. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!