A ciklusom 8-9. -ik napján védekezés nélkül voltam a párommal. Lehet ebből baba vagy ez még korai? 28-30 naposak a ciklusaim.
Figyelt kérdés
Szeretnénk babát és ez az első hónap h próbálkozunk remélem minél hamarabb sikerül. Ilyenkor már érdemes próbálkozni vagy csak a ciklusom 14.-ik napja után lehet baba? Előre is köszönöm.2012. dec. 26. 21:56
1/4 anonim válasza:
Peteérésed bármikor lehet, akár havonta többször is.
Az én fiam mensi után 2 nappal fogant.
2/4 anonim válasza:
Miért, ti most csak azért akartok együtt lenni hogy gyerek legyen belőle? Csak úgy élvezetből már nem?
Egyébként kicsi az esélye, de lehet.
3/4 A kérdező kommentje:
Természetesen élvezetből csináljuk csak érdekel h ilyenkor is van-e rá esély :)
2012. dec. 26. 22:00
4/4 anonim válasza:
Mi is most kezdtük el a babaprojektet dec. 8-án. Nekem ma kellett volna megjönnie de még semmi!!! Igaz a hasam görcsöl de ezt nem tudom hogy azért van mert megjön vagy a baba miatt!! Olvastam sok helyen, hogy ilyenkor is görcsölhet a has.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!