Isten segít, csak kérni kell. Hisztek benne?
Én eddig is hittem benne,de tegnap történt vmi és ez még jobban megerősítette a hitemet.Júniusban ballagtam és nagyon szerettem volna ha eljön keresztapám volt barátnője(akire én úgy nézek mint a keresztanyámra,mert majdnem az csak a munkahelye közbe szólt és ezért nem volt ott a keresztelőmön).Mivel 2-3éve szétmentek elég kicsi volt az esélye.És én aznap azt kívántam,hogy találkozzak vele és most hétfőn jönnek a néptáncfesztiválra keresztapám öccsét megnézni és valószínűleg mi is megyünk és akkor találkozunk:)
Annyira örülök neki,szerintem már van 3éve h nem láttam "keresztanyumat" :(
Na és ti,történt már veletek hasonló?Ha igen,mi?
14/L
Ezt az egészet sokan rosszul fogjátok fel. Kit értekel mi van a Bibliában írva. A Biblia csupán Isten (vagy inkább nevezzük magasabb erőnek) egy megközelítése a sok közül. El kell különíteni a hitet a vallástól. A hit az, hogy létezik valami magasabb erő, isteni beavatkozás. A vallás pedig arra szolgál, hogy a hit fogalmát könnyebben meg tudjuk fogni, értelmezni, illetve a hit gyakorlására nyújt eszközöket.
Én hívő vagyok, ennek ellenére nagyon ritkán járok templomba, pont a fentebb leírtak miatt.
Az pedig hogy valamire megkéritek Istent és nem segít, az nem azt jelenti, hogy nem is létezik. Ez nem kívánságműsor. Kicsit összetettebb dolog ez. Pontosabban, ha megkérted a segítségét, biztos, hogy az fog történni, ami javadra válik. Lehet ez pont az ellenkezője lesz, mint amit kértél tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!