Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten segít, csak kérni kell....

Isten segít, csak kérni kell. Hisztek benne?

Figyelt kérdés

Én eddig is hittem benne,de tegnap történt vmi és ez még jobban megerősítette a hitemet.Júniusban ballagtam és nagyon szerettem volna ha eljön keresztapám volt barátnője(akire én úgy nézek mint a keresztanyámra,mert majdnem az csak a munkahelye közbe szólt és ezért nem volt ott a keresztelőmön).Mivel 2-3éve szétmentek elég kicsi volt az esélye.És én aznap azt kívántam,hogy találkozzak vele és most hétfőn jönnek a néptáncfesztiválra keresztapám öccsét megnézni és valószínűleg mi is megyünk és akkor találkozunk:)

Annyira örülök neki,szerintem már van 3éve h nem láttam "keresztanyumat" :(

Na és ti,történt már veletek hasonló?Ha igen,mi?

14/L

2009. aug. 9. 10:37
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
0%

"Mikor valaki- hozzánk közel álló- meghal, átértékeljük az életünket és elgondolkodunk azon, hogy mi lesz velünk a halál után. Több céllal és több szeretettel éljük az életet.

"

Érdekes, amikor nagymamám meghalt, én csak azon gondolkodtam, hogy miért kellett szegénykének ilyen sokáig szenvednie, ennyi fájdalmat elviselnie. Isten nem létezik, vagy ha mégis, akkor egy kegyetlen szörnyeteg, aki élvezi, ha fájdalmat okozhat az embereknek.

2009. aug. 15. 20:40
 42/51 A kérdező kommentje:

utolsónak:

minden embernek meg van a sorsa,a mamádnak az volt,hogy szenvedjen.DE ne hidd,hogy csak ő járt így,az én mamám is szenvedett és végül meghalt.Én pedig csak sírtam,mert nem tudtam miért pont ő halt meg,de elfogadtam és sikerült elengednem.Szóval az,hogy ki szenved a halála előtt és ki nem az nem Istenen múlik...

2009. aug. 16. 18:52
 43/51 anonim válasza:

Én is hiszek istenben és örülök,hogy vannak még hívő emberek!!

Aki hisz az előbb vagy utóbb megkapja méltó jutalmát aki nem hisz azért pedig imádkozni kell.

Én nekem van egy történetem ..Nekem Bernadett a nevem.A védő szentem Marie-Bernard Soubirous az én második nevem is Mária lett csak úgy mint az övé..

És ez mind véletlenül történ ugyanis a szüleim nem tudták szent Bernadett második nevét.

Lehet,hogy ez nem csoda de ez az a dolog amit meg akartam osztani veletek:)

Ja és nekem is sok olyan dolog vált valóra amit imádkoztam:)És ezt ezúton is köszönöm a mi urunknak:)

2009. aug. 20. 01:51
 44/51 anonim ***** válasza:
92%

Kedves kérdező!!

szerintem van Isten, és nem is akár milyen! mondhatnak gyerekesnek, meg nemtommégmilyennek, de őszintén szólva nem érdekel, mert megtaláltam az igazi és mély boldogság és béke forrását!

velem is sok fantasztikus csoda és jel történt már, és sok olyan dolog is, amit nem értettem hogy miért van... de Isten sokkal bölcsebb nálamnál, és az a fontos, mert aki hisz, annak minden javára van! :)

csak ajánlani tudom, hogy keresd Őt tovább, találd meg, és legyél boldog!! nehéz menet lesz, de piszkosul megéri!! :)

21/F

2009. szept. 19. 13:52
 45/51 anonim ***** válasza:
a legutolsóhoz... az összes nagy tudós rájött, hogy mennyire gyügék, és bárhogy is próbáltak kiskaput keresni, nem találtak. végül be kellett ismerniük, hogy van valaki, egy magasabb hatalom, amit ésszel nem igazán tudunk megérteni és felfogni. a Szeretet:)
2009. szept. 19. 13:55
 46/51 anonim ***** válasza:

Hát, én nem is tudom :(

Mostanában, sőt igazából egy jó ideje eléggé rosszul alakul az életem. Sokat sírok, szorongok, mert már annyira nyomasztanak a gondjaim, és közben hozzá is könyörgök, hogy végre hagy jöjjenek rendbe a dolgaim. Esedezek a bocsánatáért is, de látom, hogy nem hallgat meg, szóval én úgy érzem, engem teljesen magamra hagyott...

2009. dec. 9. 20:33
 47/51 anonim válasza:
Isten letezik szerintem el is mondom miert ot voltam hgoy minden szar a fejemre eset es amikor mar tenyleg szarul voltam jott a legrosszabb arra kertem Isten hog segitsen meg most az 1 szer s hogy soha nem kertem semmit es megsegitet meg azutan miutan sikerult hejre tenem mindent 1 kutya amelyik mindig megugatot es mindig megkergetett elottem a padon a betonra lefekudt es legalabb 15 percen keresztul nezzet van Isten es ah csak ilyen piti dolgokat kersz tole hogy holnap sikeruljon a dogam holott nem tanulsz nem Isten akkor segit ha teljes mertekben hisszel bene es ha nagyon szukseged van ra
2011. márc. 18. 21:46
 48/51 anonim válasza:
IGEN
2011. okt. 15. 21:34
 49/51 the viper válasza:
Ez nem véletlen,véletlenek nincsenek az életben minden okkal történik velünk jó és rossz dolgok..Isten IGEN is létezik mondok példákat: áramot se látod még használod,szerelmet se látod csak érzed,..Isten is létezik csak nem látjuk!!! Nekem is sokat segített az életben a Mi Urunk..pl.: amikor jogosítványomat csináltam mindenből át mentem elsőre,meg a vizsgáimnál is segített csak imádkoztam és megsegít életben sose leszel egyedül Isten mindig veled lesz még a nehéz időkben is!!!! 20/F
2012. márc. 29. 19:57
 50/51 anonim válasza:
Isten létezik!
2012. júl. 10. 13:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!