Isten segít, csak kérni kell. Hisztek benne?
Én eddig is hittem benne,de tegnap történt vmi és ez még jobban megerősítette a hitemet.Júniusban ballagtam és nagyon szerettem volna ha eljön keresztapám volt barátnője(akire én úgy nézek mint a keresztanyámra,mert majdnem az csak a munkahelye közbe szólt és ezért nem volt ott a keresztelőmön).Mivel 2-3éve szétmentek elég kicsi volt az esélye.És én aznap azt kívántam,hogy találkozzak vele és most hétfőn jönnek a néptáncfesztiválra keresztapám öccsét megnézni és valószínűleg mi is megyünk és akkor találkozunk:)
Annyira örülök neki,szerintem már van 3éve h nem láttam "keresztanyumat" :(
Na és ti,történt már veletek hasonló?Ha igen,mi?
14/L
Igen, Isten segít.
-Valóban kérni kell, hiszen a személyes Isten személyes kapcsolatot akar velünk emberekkel. Minden emberrel.
-Igen, szerintem is teljesíti kéréseinket, amennyiben az a hasznunkra válik, és nem veszélyezteti üdvösségünket(az örök életet).
köszönöm a válaszodat!Végre valaki aki tényleg hisz benne:)
Olyan csodálatos dolog,amikor Istentől kérsz segítséget és ő segít:)
ki kell ábrándítsalak. ez nem isten miatt van.
hallottál már véletlenekről? vagy telepátiáról?
magadba higgy és akkor nagyon sok mindent el fogsz érni az életedben.
sok sikert hozzá!
Figyelj,Te nem hiszed el,de nekem éppen elég,hogy én és a családom elhiszi.Mellesleg több ilyen történt már családban.Gondolod mind véletlen volt?Vagy mi?
Isten létezik,és halálunk után mellé kerülünk,csak sokan nem hiszik el!!
és azt hogy egyezteted össze a hiteddel, hogy piszok módon lepontozod a neked nem tetsző válaszokat? hm?
Olvastam itt olyan kérdést, ahol a kérdező külön kérte, hogy csak hívők válaszoljanak neki. Az tiszta sor...
De a te kérdésed úgy szólt: "Hisztek benne?"
Hát NEM.
(tessék lepontozni nyugodtan)
"és azt hogy egyezteted össze a hiteddel, hogy piszok módon lepontozod a neked nem tetsző válaszokat? hm?"
"Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"
Javaslom , hogy a fórum működtetőit jelentsd fel mint bűnsegédi bűnrészest. Ők a kiagyalói ennek a sátáni lepontozosdinak. Ők az ötletgazdák.
Bűnhődjenek!!!
Én a karóba húzást javaslom(de még az is kevés az ilyeneknek!!!
Felháborító!!!
ha valakit lepontoztak rögtön azt kell gondolni én gonosz ember mindenkit lepontozok aki nem istenben???
Ha tudnál használni az oldalt rájönnél te is,hogy nem csak a kérdező tudja pontozni a válaszokat...
kérdezed, hogy hiszünk-e benne és ha nem, akkor fel vagy háborodva. akkor minek kérdezed?
"Isten az egyetlen lény, akinek nem kell léteznie ahhoz, hogy uralkodjon." (Charles Baudelaire)
Eléggé agresszíven támadják a kérdezőt.
- Nem értem honnan ennyi (rossz)indulat?Attól hogy nem hiszel Istenben még nem mondhatod, hogy a racionálisabbat választottad, hiszen az anyag mindenek fölöttiségét, és örök létét ugyanúgy nem lehet bizonyítani egzakt módon, mint Istenét. Magyarul a materializmus is irracionális, és egyfajta hit. Nem hihetetlenebb mint a kereszténység
A különbség annyi, hogy mivel Istent személynek mondjuk, és a világban is vannak személyek, bizonyos szempontból egy fokkal racionálisabb, hogy az ős-forrás is személy legyen, nem pedig az egyszerű anyag evolválódott, valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!