Isten segít, csak kérni kell. Hisztek benne?
Én eddig is hittem benne,de tegnap történt vmi és ez még jobban megerősítette a hitemet.Júniusban ballagtam és nagyon szerettem volna ha eljön keresztapám volt barátnője(akire én úgy nézek mint a keresztanyámra,mert majdnem az csak a munkahelye közbe szólt és ezért nem volt ott a keresztelőmön).Mivel 2-3éve szétmentek elég kicsi volt az esélye.És én aznap azt kívántam,hogy találkozzak vele és most hétfőn jönnek a néptáncfesztiválra keresztapám öccsét megnézni és valószínűleg mi is megyünk és akkor találkozunk:)
Annyira örülök neki,szerintem már van 3éve h nem láttam "keresztanyumat" :(
Na és ti,történt már veletek hasonló?Ha igen,mi?
14/L
hát kedveském ne hallgass azokra,akik nem hisznek Istenben,hiszen a Sátán is tudja,h van Isten. és én is hiszek Benne,pedig nem 14 vok...és ez nem mese. de erre mindenki rájön majd 1szer,legkésőbb akkor,mikor meghal:(
Az Úr legyen veled továbbra is:)
az előbbi vok megint:) és az,h Isten nem mindent ad meg,többféle okból lehet. 1 gyereknek sem adnak(vásárolnak) meg mindent a szülei,mert tudják mi használ neki és mi az,ami nem. igy van Isten is velünk. de ha nem is adja meg,amit kérünk,többszörösen kárpótol majd érte:)
és kérni csak hittel lehet,és nem úgy,h "megpróbálom,és ha segit"
köszönöm a válaszokat!
Borzalmas,hogy azt mondják ez csak mese,én meg nem vagyok gyerek.Ja és persze én mivel gyerek vagyok hiszek benne,mi?Ez hülyeség,Isten valóban létezik és aki hisz benne annak segít!!!Biztos vagyok benne h ami történt nem véletlen,Isten segített nekem:)
Isten létét, vagy nemlétét- empirikus úton - sem igazolni, sem cáfolni nem lehet. A transzcendens nem mérhető empíria útján.
-Logikai-deduktív úton - ezzel foglalkozik a hittudomány(teológia), vannak az Istenérvek (Canterbury Szent Anzelm, Aquinoi Szent Tamás s tb.)Azoknak viszont akik ragaszkodnak az empíriához ez nem lesz bizonyíték semmire.
Egy másik topicban találóan írta az egyik válaszoló, hogy a materializmus is dogma, csak tudományos dogma. Hinni kell benne, mert empíria útján bizonyítani nem lehet, "csak" logikai-deduktív úton.Ugyanezt a módszert használja a hittudomány is.
1,Te mit szólnál h ha téged,és a te vallásodat köcsög,birkáznánk le???Mellesleg meg nem vagyok köcsög,birka és igen hívő vagyok és büszke is rá,mert Isten létezik.Szomorú hogy ennyien nem ismerik el,pedig létezik.
2,Talán te selejt vagy?Mert én nem,úgyhogy nem kell ilyeneket írni.
3,óó és most hálálkodjak nektek materialistáknak h nem barlangban lakunk és nem kövekkel vadászunk?Ja és azt is h tudom h nem lapos a Föld??Szerintem neked odabent valami nem stimmelhet.Azt gondolod h ami jó az minden a hozzátok,materialistákhoz tartozik?Vagy mi??
Hát szánalmas vagy,és ez a válasz is az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!