Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten segít, csak kérni kell....

Isten segít, csak kérni kell. Hisztek benne?

Figyelt kérdés

Én eddig is hittem benne,de tegnap történt vmi és ez még jobban megerősítette a hitemet.Júniusban ballagtam és nagyon szerettem volna ha eljön keresztapám volt barátnője(akire én úgy nézek mint a keresztanyámra,mert majdnem az csak a munkahelye közbe szólt és ezért nem volt ott a keresztelőmön).Mivel 2-3éve szétmentek elég kicsi volt az esélye.És én aznap azt kívántam,hogy találkozzak vele és most hétfőn jönnek a néptáncfesztiválra keresztapám öccsét megnézni és valószínűleg mi is megyünk és akkor találkozunk:)

Annyira örülök neki,szerintem már van 3éve h nem láttam "keresztanyumat" :(

Na és ti,történt már veletek hasonló?Ha igen,mi?

14/L

2009. aug. 9. 10:37
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Könyörgöm,tudjátok ti,hogy működik ez az oldal?Ha csak a kérdező pontozhatná a válaszokat és le lennétek pontozva oké h nekem estek,de így nem oké.Mert nem pontoztam le senkit,de lényegtelen.Na ezért kéne megszüntetni ezt a pontozást.Egyébként meg ne birkázzon le csupán azért mert hiszek Istenben ő meg nem,főleg h nem is ismer!
2009. aug. 9. 20:50
 32/51 anonim ***** válasza:
én sehol nem említettem, hogy csak a kérdező pontozhat.
2009. aug. 9. 20:55
 33/51 anonim ***** válasza:
38%
Népbutítás, majd te is rájössz hogy isten nem létezik, ha van egy kis eszed és képes vagy használni is. Vagy majd mikor olyan helyzetbe kerülsz hogy könyörögsz neki hogy segítsen és csak a nagy semmit kapod. Lehet akkor fogsz rájönni.
2009. aug. 10. 01:02
 34/51 A kérdező kommentje:
na akkor szerintem ezt itt hagyjuk abba,mert én hiszek Istenbe és a családom is,és többször segített is.Te/Ti nem hisztek istenben mesének tartjátok,úgy sem értjük meg egymást...
2009. aug. 10. 08:22
 35/51 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Sajnos nagyon sok olyan személy van, aki csak azért válaszol az ilyen kérdésekre, mert "jószándékú", és szeretne lebeszélni téged bizonyos dolgokról. Az, hogy hiszel-e Istenben vagy sem, egyedül rád tartozik. Aki hisz benne, az tudja, hogy csak kérnünk kell az ő akaratával összhangban, és ő támogatni fog. Örülök, ha találkozok ilyen személyekkel, akik hisznek benne.

Ja, és ne hagyd, hogy a "jószándékú" emberkék elrontsák a napodat!

2009. aug. 13. 07:38
 36/51 anonim ***** válasza:
30%
és a nagy Istened annak miért nem segít aki nem hisz benne? Hisz csak akkor lenne igazán hatalmas, ha nem csak a "szolgáit" szánná meg.... Csak akkor kerülsz a mennyekbe, ha fizetsz az egyháznak és hiszel Istenben. Miért csak az lehet jó ember, aki hisz benne? Aki nem az már nem lehet?
2009. aug. 13. 22:34
 37/51 anonim ***** válasza:

Rossz dolgok azért történnek jó emberekkel, mert mások szándékosan vagy gondatlanságból rossz és néha gonosz döntéseket hoznak, amik hatással vannak mások életére. Mint amikor részegen vezet valaki például. Vagy, amikor valaki egy emberekkel teli repülőgépet nekikormányoz egy felhőkarcolónak. Vagy, amikor valaki meghúzza a ravaszt egy iskola ebédlőjében. Vagy amikor ártatlan emberekről sértő pletykákat terjesztenek.

Az esetek 80%-ában azért történnek rossz dolgok jó emberekkel, mert mások rosszul és gonosz módon döntöttek. Az emberi faj kölcsönösen függ egymástól- akár szeretjük ezt, akár nem. Ha én rossz vagy gonosz dolgokba megyek bele, azzal befolyásolom mások életét és ők ártatlanul fognak szenvedni miattam.

Néha nagyobb jó vagy magasabb cél érdekében történnek rossz dolgok. Például közelebb kerülnek egymáshoz emberek, vagy elgondolkodnak olyan fontos és örökkévaló dolgokról, amiről a mindennapok elveszik a figyelmünket. Mikor valaki- hozzánk közel álló- meghal, átértékeljük az életünket és elgondolkodunk azon, hogy mi lesz velünk a halál után. Több céllal és több szeretettel éljük az életet.

A történelem legnagyobb tömeggyilkosai;

- Mao-Ce-tung 1. helyezett

- J.V. Sztálin 2. helyezett

- A Hitler 3. helyezett

több száz millió ember gyilkosai ateisták voltak.

Megmutatták az emberiségnek mire képes a hatalom Isten nélkül.

2009. aug. 14. 10:06
 38/51 anonim ***** válasza:
Hülye utolsó, az amcsikat miért nem pakolod be? Talán nem ők atomoztak?
2009. aug. 14. 18:38
 39/51 anonim ***** válasza:
Hülye utolsó, (53%-ban ) a személyes emberről van szó, a kérdésben is a válaszban is.
2009. aug. 14. 18:58
 40/51 anonim ***** válasza:
Harry S. Truman
2009. aug. 14. 19:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!