Miért hisz egyre kevesebb ember Istenben?
22/f Keresztény
Valóban lehet valami az ősrobbanás és Isten között.
Egyébiránt jelezném, hogy a kereszténység mellett is állnak tudósok. A mai korban vannak tudományos bizonyítékok a Bibliában leírtakra!!!
( [link]
Baromira ajánlom a linket azoknak akiket a tudomány és a kereszténység témaköre érdekel. Rengeteg TUDOMÁNYOS tény/megközelítés a Biblia mellett
Egyébként a kereszténység nem vakhit. Rengeteg barátom van aki bizonyságot tud tenni Istennel való kapcsolatáról!!!
Az az érdekes, hogy keresztény létemre (több felekezetnél jártam már) még soha nem találkoztam dogmákkal, erőszakos pénzbeli lehúzással!!!
Említsetek már pár dogmát!!! Ki, mit gondol annak?
Egy link egy régebbi kérdésből, amit egy evolúciót elfogadó keresztény kérdező ajánlott:
Már ha érdekel valakit egyáltalán... :)
A nagy érdeklődésre való tekintettel :D pedig még egy link, amit ma találtam:
Csak hogy árnyaljuk a képet egy kicsit... :)
Ez is nagyon jó!!
mert a Föld jelenlegi vallásai győlölik az istenpárt,
az emberek ezért fordulnak el a vallásoktól
Én is elhiszem az ősrobbanást, pedig hívő vagyok. Szerintem Isten simán használhatja a természetet, sőt használja is a természetet arra, hogy kialakítsa azt amit ő akar.
Persze felvetődik a kérdés, miért nem ez van a Bibliában? Két egyszerű válasz van rá:
- Az akkori ember nem tudta mi az az atom, se nukleáris tűz, vagy bármi, tehát, hogy magyarázta volna el?
- Isten nem akarja, hogy azért higgy, mert bebizonyítod létezését, hanem, mert elhiszed, hogy van. Aki nem akar hinni annak meg elkészítette az ősrobbanást.
Szerintem egy nem az a baj, hogy a keresztények meghallják a tudományt, és átállnak a tudomány oldalára, hanem, hogy ha az ateista meghallja Istent akkor nem hiszi el, hogy van, mert nincs rá bizonyíték.
Amúgy meg nincs egyre kevesebb vallásos, csak Európában. Mindenhol máshol nő a számuk. Nem csak a keresztényeké, hanem minden vallásénak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!