Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az ember attól kevesebb, hogy...

Róza kérdése:

Az ember attól kevesebb, hogy nem ismeri az összes együttest, és olyan zenét hallgat, ami másoknak gáz? Néha amikor hallom: Róza mit hallgatsz már megint? Meg: Úristen, hogy lehet ezt nem ismerni, akkor azt érzem, hogy már emberszámba sem vesznek.

Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz, hogy rengeteg a hozzád hasonló bizonytalan ember, aki itt várja a megerősítést. Hagyj fel ezzel, és tedd azt ami neked jó... de ne egy ilyen odalon várd, hogy megkapod, hogy "jaj nem nem vagy gáz".
2012. márc. 18. 13:31
 2/7 rajcziz ***** válasza:
Én is olyan zenét hallgatok, ami jelenleg nem menő. És? Kit érdekel? Gondoljanak, amit akarnak. Nekem ez a zene a mindenem és kész. Akinek pedig nem tetszik, hogy ilyen zenét hallgatok, az menjen a fenébe.
2012. márc. 18. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=GEHyfEhUAaY

Ez egy modern zene, még sem fog tetsznei sok embernek. engem ez nem érdekel. Én imádom.

2012. márc. 18. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel mi a menő (megmondom az őszintén azt se tudom jelenleg ki van a top 10ben).. Én világ életemben metált és rockot hallgattam és fogok is. Aki eltudja fogadni azt tisztelem de ha leszólják az sem érdekel. Engem kicsit se zavar, hogy nem tudok a tuc-tuc és tuc-tuc között különbséget tenni, ne várják el, hogyha meghallok egy slágert rögtön rávágom az előadó - számcímet.. téged se zavarjon inkább örülj, lég rá büszke, hogy van egyéni ízlésed és "nem állsz be sorba" :D
2012. márc. 18. 17:30
 5/7 k.lau13 ***** válasza:

az előttem válaszolóknak igaza van...

Főleg az elsőnek. Tényleg ne várd, hogy itt majd jön mindenki azzal, hogy "jaj, nem vagy gáz". Velem is ezt csinálják, de valahogy nem tud érdekelni, én se ismerek egy csomó mindenkit, és miérT? mert rohadtul nem érdekel... De ők se ismerik amit én meg igen, szóval teljesen egyenlőek vagyunk, és le vannak sz@rva... ennyi, szerintem veled sincs máshogy, csak ne itt sajnáltasd magad, hanem vágj a fejükhöz valamit! ;)

2012. márc. 18. 20:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdeztem , hogy azt kapjam, hogy nem nem vagyok az, és pontosan ezért írtam, hogy szerintetek.
2012. márc. 27. 18:42
 7/7 anonim válasza:
Szentem nincs semmi gond vele én is csomószor szoktam olyanokat hallgatni :)) ( de tök szép neved van nekem is ez xDD )
2012. márc. 27. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!