Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért bántjátok állandóan a...

Miért bántjátok állandóan a Hit Gyülekezetet? Mi a bajotok vele?

Figyelt kérdés
Miért nem mentek el egyszer a saját szemetekkel meggyőződni arról hogy mi folyik ott? Nem furcsa egy kicsit, hogy általában mindenki a hallomásból szerzett dolgok alapján ítélkezik velük kapcsolatban, és előítélet szemüvegén keresztül híresztel hamis dolgokat?

2012. júl. 14. 00:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
Ja és el nem menne ilyen helyeken mosdóba...annyi ember...brrr.... szöveget értelmezni kérem, újra és újra átolvasni, átgondolni!:D
2012. aug. 27. 16:17
 72/75 Hazardteam ***** válasza:
Ahogy érzed. Látom sikerült kiemelned a lényeget. Mondjuk nem izgat különösebben mert én jártam ott is párszor és egyértelmű hazugságokat fröcsögsz logika és ész nélkül te kis "géniusz". Világ életemben rühelltem a hazug embereket, igazából a megvetés és a lenézés jobb szó arra, amit érzek. Teljesen mindegy hová tartozónak, milyen vallásúnak stb vallod magad, előttem először EMBER legyél és ne hazudj a pof@mba, mert kiröhöglek vallásfüggetlenül. Ez van pajti. Javaslom nézz a tükörbe de előbb még készíts oda egy vödröt, hátha kelleni fog.
2012. aug. 27. 17:10
 73/75 Hazardteam ***** válasza:
Jah még valami. Tudod a hitgyülisek mit csinálnak ilyenkor? Nem is írnak vissza, inkább imádkoznak érted. Ők nem védik magukat úgy, ahogy általában elvárható lenne és nem mondjéák meg kerek perec a képedbe, hogy egy hülye segg vagy, én azonban igen. Nem közlik veled, mert arra tanítják őket, hogy szeretni kell az ellenségeiket is, meg stb. ezért fröcsöghetsz róluk orrvérzésig ökörségeket, amik eszedbe jutnak. Engem viszont nem ilyen fából faragtak és "szektatag" sem vagyok, szóval.. azt jabvaslom nézz magadba és hányj egy jót, hidd el megkönnyebbülsz. Bocs hitgyülisek, nem szükséges írnotok priviket, ismerem a véleményeteket a stílusomról és a "hagyd rá" metódust is.
2012. aug. 27. 17:17
 74/75 anonim válasza:

Ez a 40 ezres kötelezően megvásárolandó könyvcsomag és a hallucinogén gázok... mekkora kamu, látszik, hogy egyszer sem járt ott az illető! Én nem vagyok gyülis, de pontosan tudom, hogy mi zajlik ott. Valóban árulnak könyveket, de azt veszel meg, amit akarsz, ha üres kézzel távozol, akkor az a te dolgod, senki nem szól érte egy szót sem! A gázokról meg annyit, hogy a néhai Budapest Sportcsarnokot úgy ismerem, mint a tenyeremet (a Hit Csarnok felépülése előtt ott is számos gyülis konferencia volt), így azt is tudom, milyen beregndezéseik voltak, na ott aztán nincs az az "Isten",a ki bármiféle gázt be tudott volna oda ereszteni. (Tudom, erre az a válasz, hogy akkor mégis hogy tudták felgyújtani a BS-t, ez egy külön történet, ebbe most nem mennék bele, mert nem ide tartozik). Amúgy meg az "őrjöngéseket" nem csak az Istentisztelet helyszínén lehet tapasztalni, hanem akár az illető hívek saját házában is... mégis, oda ki és hogy viszi be a gázt, te szerencsétlen?!

A kis cicivillantós felsős barátnő meg bizonyára nagy tájger lehet... már az öltözködéséből kiindulva is. Aki pedig mindezt hangoztatja is róla, na az meg a másik IQ Light!...

2012. szept. 7. 11:14
 75/75 Hazardteam ***** válasza:
ehehehhe:) Ezen most jót röhögtem. A gáz rémlik, de a "40000-es könyvcsomag" valahogy kiesett:D Ekkora baromságot. Ki talál ki ilyeneket? Elképesztő, hogy unatkozó emberek milyen öregasszonyos pletyikkel riogatják a neten az embereket. Kíváncsi vagyok, legközelebb mi lesz. Illetve, kíváncsi a rosseb. Inkább nézek hofit, az legalább frappáns (meg amúgyis egy zseni volt) de ez csak egy übergagyi szánalomhadjárat tejfogakkal...
2012. szept. 7. 15:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!