Miért bántjátok állandóan a Hit Gyülekezetet? Mi a bajotok vele?
Ez a 40 ezres kötelezően megvásárolandó könyvcsomag és a hallucinogén gázok... mekkora kamu, látszik, hogy egyszer sem járt ott az illető! Én nem vagyok gyülis, de pontosan tudom, hogy mi zajlik ott. Valóban árulnak könyveket, de azt veszel meg, amit akarsz, ha üres kézzel távozol, akkor az a te dolgod, senki nem szól érte egy szót sem! A gázokról meg annyit, hogy a néhai Budapest Sportcsarnokot úgy ismerem, mint a tenyeremet (a Hit Csarnok felépülése előtt ott is számos gyülis konferencia volt), így azt is tudom, milyen beregndezéseik voltak, na ott aztán nincs az az "Isten",a ki bármiféle gázt be tudott volna oda ereszteni. (Tudom, erre az a válasz, hogy akkor mégis hogy tudták felgyújtani a BS-t, ez egy külön történet, ebbe most nem mennék bele, mert nem ide tartozik). Amúgy meg az "őrjöngéseket" nem csak az Istentisztelet helyszínén lehet tapasztalni, hanem akár az illető hívek saját házában is... mégis, oda ki és hogy viszi be a gázt, te szerencsétlen?!
A kis cicivillantós felsős barátnő meg bizonyára nagy tájger lehet... már az öltözködéséből kiindulva is. Aki pedig mindezt hangoztatja is róla, na az meg a másik IQ Light!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!