Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért bántjátok állandóan a...

Miért bántjátok állandóan a Hit Gyülekezetet? Mi a bajotok vele?

Figyelt kérdés
Miért nem mentek el egyszer a saját szemetekkel meggyőződni arról hogy mi folyik ott? Nem furcsa egy kicsit, hogy általában mindenki a hallomásból szerzett dolgok alapján ítélkezik velük kapcsolatban, és előítélet szemüvegén keresztül híresztel hamis dolgokat?

2012. júl. 14. 00:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
16%

"A kérdező kommentje:

N. Sándor egy nagyon tájékozott, intelligens, és gazdag lelkivilágú, színes személyiségű ember. Nem mondanék másra ilyet személyes ismeret nélkül hogy "elmebeteg". Amikor én megismertem őt nagyon kellemesen csalódtam mint emberben. Ne haragudj, de ez a megnyilvánulás téged nagyon leminősít. Németh Sándor nagyon sokat tett ezért az országért, de ő tipikusan az az eset, akit most csak kevés ember ismer el, de a jövőben nagy neve lesz."

Igen,szerfelett szégyenlem is magam....

Az "elmebeteg"jelzőt nem arra értettem,hogy buta,mint a raklap.Egy önálló gyülekezet irányításához nyilván kell tájékozottság,és intelligencia.Csak te pont azt nem érted meg,hogy az intelligencia és hatalom birtoklásával visszaél.És naiv gondolkodásra vall,ha azt hiszed,hogy egy ilyen rafinált ember a teljes énjét megmutatja neked.Persze,hogy a pozitív dolgokkal fog parádézni,a kulisszák titkait nem neked/a híveinek tartogatja.De a lényeg,hogy kövesd hűen,hogy a jövőben nagy neve lehessen,és vastag bankszámláját megőrizhesse az Úrnak továbbra is.

2012. júl. 14. 20:47
 22/75 anonim ***** válasza:
Szerintem a Jehova Tanúit is piszkálják állandóan,de őket valószínűleg azért,mert erőszakosan térítenek,meg azért is,mert csakis ők magyarázzák helyesen a Bibliát,más mindenki hülye.
2012. júl. 14. 23:23
 23/75 Hazardteam ***** válasza:
30%
Szép kis megmondóember társulat gyűlt itt össze kéremszépen:D Nem baj, ha kiröhöglek titeket? Micsoda racionális elmék:)
2012. júl. 15. 05:20
 24/75 anonim ***** válasza:

"Szép kis megmondóember társulat gyűlt itt össze kéremszépen:D Nem baj, ha kiröhöglek titeket? Micsoda racionális elmék:)"

Kedves barátom!

Ez aztán a Keresztényi hozáállás...Elgondolkodhatnál azon, hogy a napokban miért is voltak veled problémák. (Ugye nem kell ismertetnem az esetet) Látom semmit sem tanultál a multkori esetből, ugyanúgy folytatod az ironikus megjegyzéseidet, azt gondolván, hogy ezzel közelbb tudsz kerülni az emberekhez? Nos, akkor itt is van a válasz, hogy miért:

Személyes tapasztalataim szerint amíg én a Hit Gyülekezete teológiáját kritizálom, addig a Hitgyülisek az én személyemet kritizálják. (Tisztelet a kivétel) Úgy tűnik a Hitgyülisek nem bírják azt elviselni ha valaki nem azonosul a tanításukkal, és ezért elkezdik támadni. Pont ez a baj, hogy hiányzik belőlük a közvetlenség, a másik másik megértése. Egy Hitgyülissel általában csak akkor tud az ember jól beszélgetni, ha az elfogadja a toelógiáját, ha nem, akkor, következik a támadás. Az egyik legellenszenvesebb felekezet számomra, ha nem a legellenszenvesebb. Személyes tapasztalatokról beszélek, nem magam találtam ki ezeket.

Nos, ez a bajom Kérdező! Természetesen akinek nem inge, az ne vegye magára.

2012. júl. 15. 11:22
 25/75 anonim ***** válasza:

"mert csakis ők magyarázzák helyesen a Bibliát,más mindenki hülye."

Ezt kifejtenéd bővebben !

2012. júl. 15. 11:23
 26/75 anonim ***** válasza:
A hungarizmus is bűn.
2012. júl. 15. 11:28
 27/75 Hazardteam ***** válasza:

11:22-esnek:

"Elgondolkodhatnál azon, hogy a napokban miért is voltak veled problémák. (Ugye nem kell ismertetnem az esetet) Látom semmit sem tanultál a multkori esetből"

Nem tudom "a napokban" miért és miféle "problémák" lettek volna velem, én nem tudok ilyenről, úgyhogy tényleg semmit nem tanultam "a múltkori esetből" mivel azt sem tudom, mire utalsz. Gondolom éppezért nem "ismertetted az esetet". Esetleg specifikáld privátban mi a problémád konkrétan és ne ilyen homályos, manipulatív, utalgatással közöld véleményedet a tevékenységemről, ugyanis nem tudok semmi ilyesmiről, pedig még szenilitás előtt vagyok.

2012. júl. 15. 12:46
 28/75 anonim ***** válasza:

Szerintem Németh Sándor Hazardteam néven van fent a gyk-on.

Ez sok mindent megmagyarázna:))

2012. júl. 15. 14:17
 29/75 Hazardteam ***** válasza:
Hát persze. Megmondóemberke:)
2012. júl. 15. 14:23
 30/75 anonim ***** válasza:
22%
Nem bántom őket, ám bajom van velük. N.S. új kijelentéseket vesz Istentől, és adja tovább. Azt mondja, neki a Szentlélek adja a mondanivalót. Ő pedig tovább adja kézrátétellel, vagy más módon a Szentlelket, vagy ahogyan mondja, a Szent Szellemet. Egy a bibi ezzel, hogy akkor tovább kellene írni a bibliát, amelyet Isten lezárt, és amíg vissza nem jön, új kijelentést nem ad. A Szentlélek felett pedig az ember nem rendelkezik, azt Isten adja egyes egyedül, szuverén módon. Sikerevangéliumot hirdet, és még nem nagyon hallottam arról beszélni, hogy bűnös az ember és bűnvallásra, bűnbánatra van szüksége. Engem abszolúte nem érdekel, hogy ki mennyi pénzt ad, vagy kitől mennyit vasalnak be, a pénz és vagyon nem számít. Csak ezzel az öröm heje-huja evangéliummal elzárja az üdvösséget a gyanútlan, hinni akaró emberektől. Ez pedig nagyon nagyon számít. Nagyon röviden ennyi.
2012. júl. 15. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!