Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A vallásosok miért pontoznak...

A vallásosok miért pontoznak le itt mindenkit, aki leírja a véleményét és nem egyezik az övékével?

Figyelt kérdés

2012. júl. 11. 21:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36%
Valószínűleg beszűkült felfogású fanatikusok,ne várj tőlük mást.
2012. júl. 12. 07:45
 12/13 anonim ***** válasza:
70%

A vallásosok azért pontoznak le, mert a vallás nem állja a kritikát. Abszolútumokban gondolkodik és eleve elveti annak lehetőségét, hogy bármiben tévedhet, pusztán azon oknál fogva, mert véleménye szerint, minden amit kihirdet, az egy tévedhetetlen isten kinyilatkoztatott szava, amit ő jól értelmez és mindenki más, aki máshogy értelmezi vagy eleve elveti, rossz úton jár.

Én ugyan nem vallásos vagyok, de pont azért pontozok le, mert írni tök értelmetlen. Érdemi reakciót nem kapok, sokszor egyáltalán semmilyet, csak engem is lepontoznak. Így legalább ezt megúszom, de a véleményem mégis kinyilvánítom. Én legalább pontozni csak olyan kérdéshez járok be, ahol helye van más véleményeknek, amilyen kérdésnek vallástól független álláspontja is van.

2012. júl. 12. 11:31
 13/13 anonim ***** válasza:
70%

Sziasztok!

Ha figyelmesen megnézitek a különböző színű kezek mellett a kérdést, akkor láthatjátok, hogy nem arra irányul az adott értékelés, hogy a kérdezőnek mennyire hasznos a válasz, hanem arra, hogy mennyire hasznos annak aki értékeli! "Hasznos számodra ez a válasz?" Ez pedig valljuk be eléggé szubjektív!

Üdv. Péter

2012. júl. 16. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!