A vallásosok miért pontoznak le itt mindenkit, aki leírja a véleményét és nem egyezik az övékével?
Hát, ez nem csak a vallás kategóriában van. Ha megnézed, szinte minden véleményezős kérdésnél van valami "norma" és "mindenki" aszerint pontoz.
Néha azok viszik a prímet, aki a zuhany alatt "természetesen" pisilnek, néha azok, aki a WC felhajtásának elmulasztását halálos bűnnek tekintik.
Néha azok, akik az anyóst szidják, máskor azok, akik a hálátlan menyet (kérdezőt).
Mindegyik valós példa az oldalról.
#5, azért lettél lepontozva, mert nem azt írtad, hogy a vallásosok hülyék és csorog a nyáluk stb...
Berta:
Jogos a kérdés:)
Talán így könyebb lesz majd rá válaszolni xD
Nem én voltam. :)
Én egyáltalán nem is értékeltem még ebben a kérdésben.
De fogadni mernék, hogy nem fogja bevállalni az illető; soha nem is szokták. Csak nyomkodják a pirosat, gyakran érvek helyett, aztán jónapot. Pláne a keményebb témáknál, ha valaki fel mer vállalni egy nem népszerű véleményt...
Nekem már van egy rakás 0 %-os válaszom; sőt, egy tripla nullám is van (= egy kérdés egyetlen oldalán 3 db 0%-os válasz). :P
Na, ezt a rekordot döntsd meg, ha bírod. :D
Bocsi, az előző az 5. válaszolónak szólt, amikor elkezdtem írni, akkor még nem volt 6.
Nem baj, eggyel több válaszom lesz, amit majd le lehet pontozni. :P
Majd figyeljétek csak meg, mennyit esnek a %-ok, ha úgy igazán beindul az élet ebben a kérdésben. :D
Szia, hatoska. :)
Csak egy hirtelen ötlet volt, mert nem akartam elkezdeni a szokásos szöveget, hogy nem kellene általánosítani, meg hogy honnan tudja, hogy ki kit pontoz le stb. :D
Nekem is volt már tripla nullám, egymás után. :D Amúgy a válaszodból levettem, hogy nem te húztál le.
Azért igazán vehetné a fáradságot a lepontozó, hogy megtudjuk mi a baj?
Egymás után??? Aztaaa... Akkor te nyertél. :D
Hidd már el, hogy nem fogja venni a fáradságot az illetékes... Csak sunnyogni tudnak. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!