Egy vakhívő ne gondoljon csak semmit egy bizonyítékkal dolgozó tudósról. Mert pont a paleontológus az aki csak kézzelfogható bizonyítékkal operál.
2011. aug. 11. 14:43
3/23 anonim válasza:
Nekem mindig azt mondta a hittantanárom (katolikus), hogy a Bibliát kezeljük úgy, mint egy kézikönyvet, ami útmutatást ad a helyes élethez, de nem kell mindent szó szerint venni.
2011. aug. 11. 14:46
4/23 anonim válasza:
Melyik vallásra gondolsz? Katolikus például vallásnak semmi gondja a paleontológiával, vagy akar az evolúcióval.
2011. aug. 11. 14:56
5/23 anonim válasza:
Hát, mint vallásos, úgy gondolom hogy a paleontológusok egyértelműen a majomtól származnak :)
2011. aug. 11. 15:11
6/23 anonim válasza:
Miért kellene kuruzslónak tekinteni őket.
Épp az ő leleteik is mutatják, hogy nincs meg a hiányzó láncszem, és vannak ellentmondások az evolúciós elmélet és a leletek között. Nekem épp egy nem-hívő szakember hívta fel a figyelmemet érdekes, ellentmondásos dolgokra.
A leletek csak tényeket adnak. Az elméleteket, történeteket már az emberek körítik hozzá, ki-ki a saját hite szerint.
2011. aug. 11. 15:17
7/23 anonim válasza:
Ja, és a Bibliában szereplő "behemot" és "leviathán" sokak szerint dinoszauruszok.
2011. aug. 11. 15:20
8/23 anonim válasza:
Jód 40.15
"Nézd a behemótot! Éppúgy füvön él, mint a szarvasmarha. Nézd, micsoda erő van az ágyékában, és lásd, mily erősek a hasizmai! Kifeszíti farkát, mintha cédrus volna, combjának inai egymásba fonódnak."
Az elefántnak, a vizilónak és az orrszarvúnak elég kicsi farka van. És ha elefántról lenne szó akkor valószínűleg megemlítenék az ormányát.
Ilyen alapon lehetett akár bölény is, ráadásul egy dinoszaurusz farkáról nekem nem igazán a cédrus jut eszembe, de te tudod. Ez megint csak egy belemagyarázás. Izmos növényevő állat, na mi lehet az? Hát biztos egy Brontosaurus, mi más.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!