Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek melyik területen...

Szerintetek melyik területen a legnagyobb a vallásosok aránya ma Magyarországon?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, tapasztalatotokra....
2011. jan. 31. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Mármint a keresztényekre gondolsz(sajnos a többségnek csak ők jutnak eszébe), vagy úgy általában a vallássosokra?
2011. jan. 31. 20:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Nyilván a keresztényekre gondolok, nem él olyan sok muzulmán nálunk vagy más vallásbeli, aki egy ilyen reprezentatív kérdésnél nagyon fontos lenne. A koszos bevándorlók sem érdekelnek.
2011. jan. 31. 20:15
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem Magyarország nem annyira nagy, hogy területi alapon értelme lenne egy ilyen felmérésnek, max. annyi hogy a városokban biztos kevesebb a vallásos emberek aránya mint falun vagy kisvárosokban, de ez általánosan az ország minden területére érvényes
2011. jan. 31. 20:16
 4/10 anonim ***** válasza:
A Kérdező nyilván nem keresztény... egyébként Észak-Kelet Magyarországra tippelnék.
2011. jan. 31. 20:18
 5/10 A kérdező kommentje:
ja gondolom villogni akar a felvett vallásával. várom a felzúdulását. neked/nektek pedig köszönöm a választ :) Én is arra tippelnék. Csak a határontúli magyarokról olvastam hasonló tanulmányt, ott azt írták, a Kárpátaljai (ukrajnai) magyarok a legvallásosabbak, ha az arányokat vesszük.
2011. jan. 31. 20:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Ahol a nép a legszegényebb és már csak az isteni segítségben bízhatnak. Észak-keleti megyék.
2011. jan. 31. 20:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem Dunántúl
2011. jan. 31. 22:38
 8/10 anonim ***** válasza:

[link]

Észak-Kelet és Nyugat-Dunántúl "verseng" a címért.

2011. jan. 31. 23:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Én észak-keleti megyei vagyok de annyira már nem sok a vallásos sőt egyre fogy de ez lehet a népesség fogyással függ össze.Szóval szerintem inkább a Dunántúlon.
2011. febr. 1. 08:24
 10/10 anonim ***** válasza:

A legkevesebb szerintem Budapesten. Legalábbis én itt élek, ateista fiatal vagyok, az összes velem egykorú ismerősöm ateista. Idősebb ismerőseim között vannak ateisták, vannak akik csak hagyományból vallják magukat kereszténynek, és vannak akik egy nagyon liberális típusú kereszténységben hisznek, amibe belefér ezoterikus dolgok gyakorlása is.

Szüleim ateisták, nagyszüleim közül nagyanyám liberális keresztény, nagyapám meg csak hagyománytisztelet miatt vallja magát kereszténynek.

Az utcán császkálnak időnként jehova tanui, hitgyülisek meg mormonok.

Igazán vallásos embereket nem is ismerek.

2011. febr. 1. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!