Ma Magyarországon melyek a legnagyobb TABU-témák?
Figyelt kérdés
Bármilyen területen ... miket említenétek ?
Legyen az szex vagy politika .....
2010. jún. 12. 19:49
1/18 anonim válasza:
Nekem ezeken kívül eszembe jutottak a gyógyíthatatlan betegségek,alkoholizmus,játékszenvedély és egyéb szenvedélybetegségek is.
2/18 anonim válasza:
pl. 56, csak hősi pátoszban szabad róla beszélni, de arról, hogy annak is - mint minden erőszakos eseménynek - bőven megvoltak a maga árnyoldalai, és bőven voltak emberek, akik nem mertek kimenni az utcákra, és nem az oroszok miatt, hanem a kiengedett köztörvényesek miatt.
Egy példa.
5/18 anonim válasza:
Hogy valaki nem akar gyereket, vagy az állatok megbcsülése. Ilyen témáknál azonnal felbőszül mindenki pedig semmi okuk rá.
6/18 anonim válasza:
A holokauszt. Azt is ugyanúgy csak egy oldalról szemlélheted, mint '56-ot. Egyébként a forradalmat szemlélhetnéd a másik oldalról is, csak a kommunisták iránti gyűlölet erősebb a népben annál, hogy ezt tegye.
7/18 anonim válasza:
Én a prostitúciót említeném. Struccpolitika folyik továbbra is, pedig virágzó iparág. Mert EU törvények blablabla. Mintha a többi uniós országban nem lennének prostik. Ebben miért nem lehet előbbre lépni? Nyilvánosház = orvosi ellenőrzés, higiénia, és hatalmas bevétel az államnak. Nem az út szélén kellene árulni magukat. Ha nem lenne igény a szolgáltatásukra, nem lennének kinn. Ez az egyik legnagyobb TABU téma.
8/18 anonim válasza:
Fú tényleg,az amikor valaki jól működő kapcsolatban ne akar gyereket.És akkor egyből,,"mi az,hogy te nem szülsz?Nem tudod,mi az élet értelme...." fohhhh
10/18 A kérdező kommentje:
köszi, de jöhet még
na mondjuk én így kapásból a melegséget említettem volna a legerősebbnek, de hát ki mit lát ...
2010. jún. 12. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!