Hívők véleményét várom. Házasság előtt összeköltözzünk?
Szerintem igen, érdemes. Legalább megismeritek egymást igazából, nem csak felszínesen. Szerintem nincs ezen mit meggondolni, két éve együtt vagytok, azt mondod, szeretitek egymást ráadásul egy ilyen lehetőséget hülyeség lenne kihagyni. Ha mégsem jön össze, legalább nem kell szenvedni a válással.
OFF: ha valaki azt mondja, hogy szűzen házasodnak a párjával, akkor ő tényleg szűz, vagy azért tipi-tapi, vagy némi orál már szokott lenni? Bocsi, nem kötekedésből kérdezem, csak érdekel.
És szerinted lehet úgy önmegtartóztatást gyakorolni? Esetleg ha külön alszunk? Vagy az már úgy hülyeség?
Volt tipitapi, de nem szeretném, hogy megismétlődjön.
Szerintem annak úgy nincs értelme, hogy külön alszotok. Figyi, fogd fel úgy, hogy ez egy nagy próba, amit ki kell állnotok. Ha kérünk valamit, Isten nem adja rögtön a kezünkbe azt, de ad lehetőséget, hogy magunk szerezzük meg.
Ha te önmegtartóztatást és bátorságot kérsz ehhez, nem lesz meg rögtön, de látod, kaptál egy lehetőséget, hogy összeköltözz vele és bebizonyíthasd, hogy bátor és erős vagy. Ki fogod állni ezt a próbát, ha meg mégsem, ez van, emiatt még senki sem jutott pokolra. :)
Honnan tudod, hogy ki mi miatt jutott Pokolra?:D:D
Elhiszem, de vicces, hogy így kijelented:D
Lehet, hogy nem bűn a házasság előtti szex, de attól kezdve bűnné válik, hogy nekem lelkiismeret-furdalásom lesz miatta, hiszen ha valamiről a Biblia alapján egyértelműen úgy gondolom, hogy bűn, és ennek ellenére mégis megteszem, akkor akkor is bűnözök, ha amúgy nem lett volna az. Érted, ugye?:D
De nem csak a lelkiismeretem miatt, amúgy is ezt csak a férjemmel szeretném átélni.:)
És ha most szexelünk, és szétmegyünk, az olyan, mintha szembeköpném magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!