Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Látom a papimádók értékelésbe...

Látom a papimádók értékelésbe kezdtek! Az bűn ha valaki leírja a véleményét? Csak az bűn? Az ítélkezés és más véleményének elfogadása nem?

Figyelt kérdés

Utalok itt a keresztelős kérdésre.

Komolyan,felháborít a dolog!!

2009. júl. 21. 18:20
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi: Más véleményének NEM elfogadása nem bűn????
2009. júl. 21. 18:25
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
szerintem igazad van:)
2009. júl. 21. 18:36
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszi!

De most miért zárkóznak el a véleménynyilvánítástól???

2009. júl. 21. 18:38
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
belinkelnéd a kedvemért a "keresztelős kérdést"? arról lemaradtam, de a kérdésed alapján érdekelne hogy mi történt ott... :)
2009. júl. 21. 18:48
 5/11 A kérdező kommentje:
2009. júl. 21. 20:04
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Én is észrevettem, olvastam azt a kérdést... morgolódtam is, hogy volt aki leírta, náluk mi volt és amikor olvastam harmincvalahány százalékon állt az értékelése. A válasz pontosan arra illett, amit kérdeztek, még csak nem is úgy kezdődött, hogy "szerintem", hanem megtörtént eseményt írt le. Nulla intelligenciájú ember csinál ilyet, remélem, a kérdésfeltevő nem ezek alapján tartja hasznosnak a választ. (Nem is volt kedvem választ írni, pedig mi sem házasodtunk össze, mégis megkereszteltük a babánkat.)
2009. júl. 21. 20:06
 7/11 A kérdező kommentje:

Ez a bosszantó,hogy akik "istenítik" a papokat azok most sehol nincsenek és nem védik meg magukat.

Én igaz szívemből hiszek,de nem gondolom,hogy templomba kéne járnom és egy embert hallgatnom azért,hogy egy imát elmondjak.

2009. júl. 21. 20:18
 8/11 anonim ***** válasza:
92%
Véleményt még nem írtak, de a pontozást már elkezdték :D Jellemes!
2009. júl. 21. 20:31
 9/11 A kérdező kommentje:
:)
2009. júl. 21. 20:33
 10/11 anonim ***** válasza:
41%

"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"

Javaslom a kérdésfeltevőnek, hogy a fórum müködtetőit jelentse fel mint bűnsegédi bűnrészest. Ők a kiagyalói ennek a sátáni lepontozosdinak. Ők az ötletgazdák.

Bűnhödjenek!!!

Én as karóba hüzást javaslom(de még az is kevés az ilyeneknek!!!

Felháborító!!!

2009. júl. 22. 00:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!