Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Látom a papimádók értékelésbe...

Látom a papimádók értékelésbe kezdtek! Az bűn ha valaki leírja a véleményét? Csak az bűn? Az ítélkezés és más véleményének elfogadása nem?

Figyelt kérdés

Utalok itt a keresztelős kérdésre.

Komolyan,felháborít a dolog!!

2009. júl. 21. 18:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem vagyok papimádó, csak katolikus:)

Nem szoktam pontozni, nem tudom, engem kik pontoznak, de annak ellenére, hogy csak ahhoz szólok hozzá, amit biztosan tudok, és mindig igyekszem a kérdésre válaszolni, ráadásul törekszem a korrekt foglamazásra és az indulatoktól való mentességre, mégsem vagyok 100-as.

A probléma forrását én abban látom, hogy sokan nem tudják értelmezni az az egyszerű kérdést, hogy "Hasznos volt számodra ez a válasz?" Ez ugyanis nem azt jelenti, hogy tetszett-e neked, vagy egyetértesz-e vele, hanem azt, hogy szerinted a feltett kérdésre mennyire adott pontos, használható információkat az illető.

Ez azonban független vallástól, nemtől, bőrszíntől -- annál inkább függ az intelligenciától és kulturáltságtól.

Az ilyen jellegű fórumozásnak a számtalan előnye mellett (amire kitalálták) megvan az a hátránya, hogy hiába ad egy egészségügyi kérdésre egy főorvos választ, mégis lehet kevesebb százaléka, mint egy 12 éves kamasznak -- csak meg kell nyernie az aktuális olvasókat.

2009. aug. 11. 23:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!