Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit jelent a purgatórium...

Mit jelent a purgatórium tanítja egyáltalán a Biblia?

Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 09:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 A kérdező kommentje:
Pedig a Bibliában amikor olvassuk a szövegkörnyezetet is meg kell figyelni. Csak akkor látunk pontos képet!
2009. júl. 13. 11:54
 32/68 anonim ***** válasza:
66%
Na, látod ebben igazad van.
2009. júl. 13. 12:13
 33/68 anonim ***** válasza:
62%
Köszönöm, hogy megfelelő válaszok érkeztek. Most már tudom, hogy a Biblia valóban tanítja a purgatórium létezését.
2009. júl. 13. 14:39
 34/68 A kérdező kommentje:
tegnap 14:01 Szerintem csak azért nevezed a kérdésemet állkérdésnek, mert nem tudsz olyan érvet felhozni amivel megcáfolnád a kommentemet. A purgatórium tanítása legfeljebb a katolikus egyház tanítása de nem a Biblia tanítása!
2009. júl. 13. 18:45
 35/68 A kérdező kommentje:
tegnap 14:01 Legfeljebb csak halandzsázni tudsz különböző filozófiai és tévtanításokkal.
2009. júl. 13. 18:54
 36/68 anonim ***** válasza:
39%

Azért nevezte ő is álkérdésnek a "kérdésedet" (először én), mert az is!

Nem értem, miért nem lehet ezt megérteni: egy olyan dologban kérdést feltenni, amire (hited szerint) biztosan tudod a választ, nem kérdés, hanem valami mögöttes szándéka van (itt egyértelműen a térítés).

Azért ennél lehetnél ügyesebb is.

De ami most eszembe jutott, és lényegesebb is: szerinted a te Jehovád mit szól az ilyen módszerhez?

(na ez egy kérdés, mert tényleg érdekel a válasz!)

2009. júl. 13. 19:14
 37/68 anonim ***** válasza:
31%

19:14

nagyon jó kérdés, lehet felteszem a fórumra, ha Te nem teszedc fel

- Miért nem lehet jehovatanúiból egyenes egyértelmü választ elvárni

-ja a kérdésre a válasz ; Szent Pál a korintusiakhoz irt levelében már válassolt erre; "Ő maga ugyan megmenekül, de csak mintegy tűz által"

A továbbiakban jehovahamistanúi ezt értelmezzék! ugyanis ez a Szentírás része!

2009. júl. 13. 19:20
 38/68 anonim ***** válasza:
39%
Az a kérdés, amit Te megfogalmaztál, szerintem nem fedi teljesen ezt a szitut.
2009. júl. 13. 19:22
 39/68 A kérdező kommentje:
19:14 Ez nem térítői kérdés ahogy te fogalmazol! Hanem egy olyan kérdés amire mások véleményére voltam kiváncsi. De senki nem tudott idáig érdemleges magyarázatot adni Csak vádaskodni, hogy így álkérdés meg úgy álkérdés. Ha tényleg térítőinek gondolod akkor miért válaszólsz rá? De ha érzelmeidben megbántottalak bocsánat! A kérdésre válaszólj mert érdekelne honnan van ez a tanítás!
2009. júl. 13. 19:33
 40/68 anonim ***** válasza:
63%
Hol volt itt akár egy agitáló mondat is? Mi ez a hülyeség?
2009. júl. 13. 19:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!