Hogyan dolgozzam ezt fel hívő lányként?
"Mikor írtam én át a Bibliát?"
Ezt írtad te: "Ha te szexelni akarsz hát szexelj csak ésszel :)"
Ezt írja a Biblia: "De ha magukat meg nem tartóztathatják, házasodjanak meg: mert jobb házasságban élni, mint égni."
"Legyen megbecsült a házasság mindenki előtt, és a házasélet legyen tiszta! A paráznákat és a házasságtörőket pedig ítéletével sújtja az Isten."
Ez a nézet is érdekes tőled: "mit jelent ma általában a házasság? Egy papírt csupán."
Az előbbi idézet a Bibliából minnek tartózkodjon a házasságig, ha azzal házasodik? Érdekes vagy.
"nem kamuztam le a Bibliát"
Írtad ezt: "kitalált vallást"
Megszerkesztett és kitalált lenne a Biblia? Ha nem kamuzod le akkor mit csináltál? Nem azt olvasom, hogy egyetértesz a Bibliával. Szintén érdekes vagy.
Innentől kezdve bármit írhatsz úgy se fogok reagálni rá. Részeg emberre emlékeztetsz aki tagadja, hogy részeg lenne. Nevetséges vagy.
Mondj 1 dolgot ami legalább csak sejteti Isten létezését!
A Bibliát meg bárki kitalálhatta és megírhatta anno. Mint most a szcientológia "egyház", ami egy nagy baromság, de van aki hisz benne.(Mondjuk azokat csak sajnálni tudom.)
Az ember keresi azt amiben hihet, ami reménysugarat ad neki. Hát én magamban hiszek, nem keresek természetfeletti erőket, ami majd segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!