Hogyan dolgozzam ezt fel hívő lányként?
Én is vallásos családba születtem, de az, hogy házasságig nincs szex... már régen sem volt túl népszerű, csak épp nem hirdették ennyire nagyanyáink... Sőt...
Nem kell rosszul érezni magad, mert ez mindenkivel előfordul, nem vagy egyedül a problémáddal(lásd megcsalás). Azt javaslom, ülj el egy erdő közepén és lazíts kicsit. Miért pont erdő? Az állatok miatt, segítenek megnyugodni. De lehet ez bármi ahol nyugi van és egyedül tudsz lenni a gondolataiddal. (vízpart, mező, hegytető, a lényeg a magány) Szépen gondold végig mi miért történhetett, játszd le újra az egészet. Ha valamit máshogy csinálnál, szólj nekem is...
Mert szerintem akkor sem csinálnád máshogy, ami annyit jelent nincs miért bűntudatot érezned.
a lányok hülyék azt se tudják mit akarnak csinálni, vagy mit is gondolnak valójában.... röhej
piálj azt mondom neked, isten is borrá változtatta a vizet hogy igyunk! xD
Na, amikor azt mondom, hogy a vallás mételyezi az embereket, akkor erre (is) gondolok.
Nagyon buta és szűk látókörű vagy kérdező. A szex nem egy tisztátalan dolog, és nem jelzi azt, hogy te "megadtad" magad, és bűntudatot kell érezned. Arra való, hogy kifejezd a szerelmet, és egyesülj testileg és lelkileg is a pároddal. Gratulálok, ha te a rövid élet alatt problémázol ezen, meg hogy jaj, házasság, ahelyett, hogy túllépnél a megcsalós s*ggfejen, aztán találnál valakit, akivel élvezitek és szeretitek egymást...
Gyanítom, hogy nem tapasztaltad még azt a szenvedélyt, amikor szinte nem lehet nem megtenni.
Úgy dolgozd meg, hogy nyisd ki végre a szemed! Nem biztos, hogy az a helyes, amibe születtél. Használd a fejed, gondolkozz, és gyakorolj egy kicsit több önismeretet, aztán majd megtalálod az utadat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!