Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi írásról?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem érdemes elolvasni, kicsit hosszú, de nagyon megéri. Nem csak keresztények véleményére lennék kíváncsi.

2012. jún. 10. 09:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Már rögtön az elejétől amerikai stílusú térítés-gagyi. Olyan, amivel ma be lehet etetni azt a típusú embert, aki erre fogékony. És milliószámra akad a világon ilyen is, a csodavárók tömege. De bevallom, nem olvastam végig.
2012. jún. 10. 09:06
 2/23 A kérdező kommentje:

Igaz, hogy véleményt kérdeztem, de ha végig sem olvastad, akkor miért kell ítélkezni?

Szerintem ettől tart ott a világ ahol, hogy rengetegen így állnak, hozzá ezekhez a dolgokhoz.

2012. jún. 10. 09:09
 3/23 anonim ***** válasza:
Kedves jó kérdező, nyilván azért, mert a típust már pár kilónyit olvastam, és mind ugyanerről szól, amolyan korunk internetes blődije, elektromanna, MLM-blabla és nem tagadom, hogy a sokszázadik már nem köt le annyira.
2012. jún. 10. 09:15
 4/23 anonim ***** válasza:

Kvarckristály miatt csapott bele a villám, hahahahaaaaa....

Azért van még benne pár hatalmas hiba, ami számomra egyre hiteltelenebbé teszi.

Inkább a Bibliát olvassuk. Én arra szavazok. :)

2012. jún. 10. 10:46
 5/23 anonim ***** válasza:

igen ezek a kolumbiai fogorvosnők azért elég messze laknak

hogy hihető legyen

ha valóban csoda történt, akkor dicsőség Istennek, de

innen elég nehéz eldönteni

2012. jún. 10. 11:50
 6/23 A kérdező kommentje:
Szerintem, ha az orrod hegyén lakna az a fogorvosnő annak sem hinnéd el. Csak erről van szó. Egyszer úgyis mind meglátjuk, h mekkora nagy hülyeség...
2012. jún. 10. 13:47
 7/23 anonim ***** válasza:

"Egyszer úgyis mind meglátjuk, h mekkora nagy hülyeség..."

Vagyis te is csak népvakításnak tartod a cikket? :D

2012. jún. 10. 14:04
 8/23 anonim ***** válasza:

Emlékszem, hogy régebben, amikor öngyilkosságról olvasgattam hobbi szinten, rátaláltam erre a cuccra a neten.

Tetszet, amikor végig olvastam. El is gondolkodtam, filozofáltam rajta kicsit. Talán a hitem is erősödött.

De 1-2 év után undorral tekintettem erre a cikkre és ez most is így van és nem fog változni.

Nem hiszem el az ilyen kitalált demagóg baromságokat.

Ha jól emlékszem és visszagondolok az olvasottakra, ez a rész ugrik be, ami egy ostobaság és az egész cikk hitelességet alapból megkérdőjelezi (biztos van több is, most nem olvasom el újra):

"Azért utál az ördög minket, katolikusokat olyan

nagyon, mert van Oltáriszentségünk, mert az Oltáriszentség nyitott kapu az ég felé, s

ez az egyetlen kapu. „Aki eszi az én testemet és issza az én véremet, örök élete lesz!”

Az Oltáriszentség nélkül, azaz az Úr szent testének"

". Csak a katolikus egyházban kapjuk meg az

üdvösséget."

És még teli van ilyen parasztságokkal. Meg a pokolról is hülyeségek vannak.

Egyedül az tetszik az egészben, hogy az Úr bebizonyította ennek az embernek, hogy mennyire nem keresztény.

2012. jún. 10. 15:55
 9/23 anonim ***** válasza:
Ja meg az tetszett még benne, hogy egy ismeretlen ember imádkozott ezért a nőért, hogy ne haljon meg. Valami ilyesmi volt benne.
2012. jún. 10. 15:57
 10/23 anonim ***** válasza:
Párhuzamos a katolikus dogmatikával és rengeteg dologban ellene megy a Bibliával. Csak egy gyülekezeti rossz reklám véleményem szerint. Hogy a hölgy megálmodta mindezeket, vagy sem, nem tudom, de nem biblikus, annyi biztos.
2012. jún. 10. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!