Mi a véleményetek az alábbi írásról?
Szerintem érdemes elolvasni, kicsit hosszú, de nagyon megéri. Nem csak keresztények véleményére lennék kíváncsi.
Igaz, hogy véleményt kérdeztem, de ha végig sem olvastad, akkor miért kell ítélkezni?
Szerintem ettől tart ott a világ ahol, hogy rengetegen így állnak, hozzá ezekhez a dolgokhoz.
Kvarckristály miatt csapott bele a villám, hahahahaaaaa....
Azért van még benne pár hatalmas hiba, ami számomra egyre hiteltelenebbé teszi.
Inkább a Bibliát olvassuk. Én arra szavazok. :)
igen ezek a kolumbiai fogorvosnők azért elég messze laknak
hogy hihető legyen
ha valóban csoda történt, akkor dicsőség Istennek, de
innen elég nehéz eldönteni
"Egyszer úgyis mind meglátjuk, h mekkora nagy hülyeség..."
Vagyis te is csak népvakításnak tartod a cikket? :D
Emlékszem, hogy régebben, amikor öngyilkosságról olvasgattam hobbi szinten, rátaláltam erre a cuccra a neten.
Tetszet, amikor végig olvastam. El is gondolkodtam, filozofáltam rajta kicsit. Talán a hitem is erősödött.
De 1-2 év után undorral tekintettem erre a cikkre és ez most is így van és nem fog változni.
Nem hiszem el az ilyen kitalált demagóg baromságokat.
Ha jól emlékszem és visszagondolok az olvasottakra, ez a rész ugrik be, ami egy ostobaság és az egész cikk hitelességet alapból megkérdőjelezi (biztos van több is, most nem olvasom el újra):
"Azért utál az ördög minket, katolikusokat olyan
nagyon, mert van Oltáriszentségünk, mert az Oltáriszentség nyitott kapu az ég felé, s
ez az egyetlen kapu. „Aki eszi az én testemet és issza az én véremet, örök élete lesz!”
Az Oltáriszentség nélkül, azaz az Úr szent testének"
". Csak a katolikus egyházban kapjuk meg az
üdvösséget."
És még teli van ilyen parasztságokkal. Meg a pokolról is hülyeségek vannak.
Egyedül az tetszik az egészben, hogy az Úr bebizonyította ennek az embernek, hogy mennyire nem keresztény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!