Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Valaki megtudná mondani nekem...

Valaki megtudná mondani nekem az alábbi bibliai helyeket?

Figyelt kérdés

Máté 6:21, Példabeszédek 15:17, Filippbeliekhez írt levél 4:8 Zsoltárok 34:15, I. János 3:18

Légyszi, nagyon kéne!

Köszi.

2012. márc. 28. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

1: 21. "Mert a hol van a ti kincsetek, ott van a ti szívetek is."

2: 17. "Jobb a paréjnak étele, a hol szeretet van, mint a hízlalt ökör, a hol van gyűlölség."

3: 8. "Továbbá, Atyámfiai, a mik csak igazak, a mik csak tisztességesek, a mik csak igazságosak, a mik csak tiszták, a mik csak kedvesek, a mik csak jó hírűek; ha van valami erény és ha van valami dícséret, ezekről gondolkodjatok."

4: 15. "Kerüld a rosszat és cselekedjél jót; keresd a békességet és kövesd azt."

5: 18. "A ki hiszen ő benne, el nem kárhozik; a ki pedig nem hisz, immár elkárhozott, mivelhogy nem hitt az Isten egyszülött Fiának nevében."

2012. márc. 28. 20:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Sorban írtam az idézeteket, Mátéval kezdtem, és János evangéliumából van az utolsó.

Szia!

2012. márc. 28. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, még annyit, hogy ha máskor is szükséged lenne igék keresésére, akkor nagy segítség a következő:

[link]

2012. márc. 28. 20:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!:)
2012. márc. 28. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!