Valaki megtudná mondani nekem az alábbi bibliai helyeket?
Máté 6:21, Példabeszédek 15:17, Filippbeliekhez írt levél 4:8 Zsoltárok 34:15, I. János 3:18
Légyszi, nagyon kéne!
Köszi.
1: 21. "Mert a hol van a ti kincsetek, ott van a ti szívetek is."
2: 17. "Jobb a paréjnak étele, a hol szeretet van, mint a hízlalt ökör, a hol van gyűlölség."
3: 8. "Továbbá, Atyámfiai, a mik csak igazak, a mik csak tisztességesek, a mik csak igazságosak, a mik csak tiszták, a mik csak kedvesek, a mik csak jó hírűek; ha van valami erény és ha van valami dícséret, ezekről gondolkodjatok."
4: 15. "Kerüld a rosszat és cselekedjél jót; keresd a békességet és kövesd azt."
5: 18. "A ki hiszen ő benne, el nem kárhozik; a ki pedig nem hisz, immár elkárhozott, mivelhogy nem hitt az Isten egyszülött Fiának nevében."
Sorban írtam az idézeteket, Mátéval kezdtem, és János evangéliumából van az utolsó.
Szia!
Bocs, még annyit, hogy ha máskor is szükséged lenne igék keresésére, akkor nagy segítség a következő:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!