1/20 hollófernyiges 

válasza:

Miért tenné rosszul, végtére is egyszer élünk :)
2/20 anonim 

válasza:

Véleményem szerint téved, de természetesen minden ember abban hisz, amiben akar.
3/20 anonim 

válasza:

Mindenki abban hisz, amiben akar. :)
Én személy szerint hiszek a lélekvándorlásban.
4/20 anonim 

válasza:

Én hiszek benne. Nézőpont kérdése, hogy jónak/rossznak ítéled meg.
5/20 anonim 

válasza:

Én ezért akarok hinne benne, mert szerintem így lenne fair. Mármint ha egyszer élnénk az akkor k*baszás lenne, mert valaki egy milliárdos családba születik, valaki meg Afrikába, és 5 évesen szomjan hal vagy éhen. Ez annyira igazságtalan lenne.
A kérdésre pedig egy élő ember sem tudhatja a választ. Majd kiderül mi lesz.
6/20 anonim 

válasza:

Rossz helyre raktam a csillagot, bocsi. xD
7/20 anonim 

válasza:

Rosszul, mert következő élete után pokolra jut:)
8/20 László24 

válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz.Ha van isten és igazság,nem lehetséges,hogy nincs egyenlő esély.Az egyik nyomoréknak születik,a másik világsztárnak.Csak a reinkarnáció ad magyarázatot erre.Mindenki a fejlettségi szintjének megfelelő testbe és körülmények közzé kerül.
9/20 anonim 

válasza:

Én már az előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban.
Beiratkoztam egy lélekvándorlás tanfolyamra. Drága volt, de hát egyszer élünk.
Woody Allen
10/20 anonim 

válasza:

A lélekvándorlás ugyanolyan - logikátlan, mint a pokoltanítás, így én egyik hitnél se foglalok állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!